Біографія Ілона Маска надихнула Голлівуд

17

У книзі Маск описується як людина, яка веде демони свого дитинства.

Біографія Ілона Маска надихнула Голлівуд

Біографія Ілона Маска мала величезний успіх і тепер на її основі буде знятий голлівудський фільм. У центрі уваги буде божевільна сторона мільярдера. Вже знайдено відповідний режисер для фільму.

Біографія-бестселер про високотехнологічного мільярдера Ілона Маску буде екранізована. Представник продюсерської компанії A24 повідомив агентству AFP, що компанія виграла “висококонкурентну” угоду на права на книгу Уолтера Айзексона. Вже визначені режисер та продюсер – Даррен Аронофскі. Аронофскі вже зняв такі фільми, як «Чорний лебідь» та «Кіт». A24 не повідомила графік виходу фільму.

Біографія Маска, написана Айзексоном, була опублікована у вересні і, як і попередні роботи автора про засновника Apple Стіва Джобса і Леонардо да Вінчі, швидко очолила списки бестселерів. У книзі Маск описується як людина, ведена демонами свого дитинства і одержима ідеєю посадки людей на Марс.

Про юні роки Маска вже багато було відомо. У біографії Айзексон приділяє особливу увагу батькові Маска Ерролу, якого зневажає мільярдер. У книзі йдеться про те, що Маском керує те, що його колишній партнер Граймс називає «демонічним режимом». На думку Айзексона, це робить його дуже продуктивним.

Аронофськи це здолає

Хаотичне та імпульсивне поглинання Маском інтернет-сервісу Twitter, який згодом був перейменований у X, також посідає важливе місце у біографії. Ще одна повторювана в книзі тема – мстивість Маска по відношенню до тих, хто сумнівається і критикам.

Аронофскі здається відповідним режисером для цього. 54-річного режисера нещодавно номінували на премію «Оскар» з фільмом «Кіт» і відомий своїм сюрреалістичним стилем, в якому часто присутні психологічні елементи. Серед інших його фільмів – «Реквієм по мрії» (2000), «Чорний лебідь» (2010) та «Мама!» (2017). За роботу над фільмом «Чорний лебідь» Аронофскі був номінований на премію «Оскар» у категорії «Найкращий режисер», а виконавиця головної ролі Наталі Портман у підсумку отримала премію у категорії «Найкраща акторка».

Читайте також:  Проміжні вибори в США: яких змін чекати?

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я