Адвокати Трампа виграли судовий розгляд зі Стормі Деніелс

122

Порнозірка Стормі Деніелс зараз перебуває в центрі уваги нинішньої справи проти Дональда Трампа. Однак у справі за старим позовом про дифамацію вона зазнала поразки.

 

Адвокати Трампа виграли судовий розгляд зі Стормі Деніелс

Екс-президент США Дональд Трамп здобув юридичну перемогу у суперечці з порноакторкою Стормі Деніелс, яка відіграє головну роль у цій справі проти нього. 44-річна актриса має відшкодувати Трампу майже 122 000 доларів (близько 111 000 євро) судових витрат, як ухвалив апеляційний суд у Лос-Анджелесі, повідомляють ЗМІ.

Передісторія – старий позов про наклеп, поданий зіркою еротики проти Трампа. У 2018 році Деніелс заявила, що у 2011 році на автостоянці їй погрожувала людина з оточення Трампа, щоб вона мовчала про роман, який, за її словами, у неї був із Трампом. Нині 76-річний Трамп звинуватив її у брехні у Twitter. Після цього Деніелс подала до суду на Трампа, але її позов було відхилено.

Суддя також зобов’язав її сплатити судові витрати Трампа. Порнозірка подала апеляцію. Адвокат Трампа Харміт Дхіллон відсвяткувала це рішення у Твіттері як перемогу екс-президента. Загалом її фірма відшкодувала близько $600 000 судових витрат за цим позовом.

Стормі Деніелс, чиє справжнє ім’я Стефані Кліффорд, також перебуває в центрі уваги нинішнього позову проти Трампа: незадовго до свого обрання на пост президента у 2016 році він заплатив актрисі 130 000 доларів США. Трамп заперечує, що він мав з нею роман, але не заперечує, що гроші були виплачені.

Читайте також:  Правосуддя ухвалить рішення про арешт Путіна на G20

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я