7 перевірених способів залучити гроші у 2023 році

33

Новий рік – чудовий час провести кілька ритуалів на залучення прибутку та підвищення матеріального добробуту. Головне, чітко дотримуватись правил і проводити необхідні дії, перебуваючи в легкому, піднесеному настрої. Наступне свято допоможе досягти такого стану.

Лише пам’ятайте, що ритуал ритуалом, але й ви самі повинні постаратися. Тобто не просто використовувати один із способів залучення фінансів, а й працювати у цьому напрямі. Всі представлені методи зарядять вас енергією для майбутніх звершень і кар’єрних ривків з подальшим збільшенням зарплати, пише Marieclaire.

Місячна підзарядка

Для цього ритуалу знадобиться вся готівка, що знаходиться у вашому гаманці. У ніч з 31 грудня на 1 січня дістаньте всі паперові та металеві гроші з гаманця і покладіть на підвіконня так, щоб на ваші чесно зароблені кошти падало місячне світло. До купюр і монет можна додати наявні банківські картки. Всю ніч ваші кошти заряджаються енергією нічного світила, а вранці знову вирушають у гаманець. І так – три ночі поспіль. Після обряду обов’язково пускайте готівку в хід. Гроші мають працювати! І не сумнівайтеся, витрачені суми обов’язково примножаться, щонайменше вдвічі, і повернуться до вас.

Візуалізація грошового потоку

Цей спосіб найкраще працює у Святки, а також на католицьке Різдво. Придбайте новий гаманець сріблястого або золотистого відтінку, опівночі встаньте перед вікном, візьміть гаманець в обидві руки, розкрийте його і піднесіть до серця. Заплющте очі і уявіть промінь золотого світла, яке спускається по тілу – від верхівки до кінчиків пальців на ногах – і обов’язково заповнює собою і ваш гаманець. Це і є грошовий потік, який прийде до вас 2023 року. У деталях пофантазуйте, на що ви витрачатимете свої зростаючі доходи. Або прочитайте мантру на залучення багатства.

Читайте також:  Мельник закликає надати Україні винищувачі та військові кораблі

Після цього капніть у гаманець одну краплю ароматичного масла почули і одну краплю – олії сосни. Можна помістити в сховище грошей талісмани з натурального каміння (бурштину, яшми, аметиста, малахіту, топазу). І обов’язково наведіть лад! Паперові купюри тримайте окремо від дрібниць та карт. Для знижкових карток магазинів виділіть окремий відсік.

Помічати червоний

Червоний колір – до грошей, тому сміливо оточуйте себе червоними предметами та аксесуарами. Можна спробувати в понеділки та четверги носити total red, але не переборщувати з відтінками червоного в інші дні. Для вбрання достатньо однієї-двох дрібниць цього кольору, наприклад шарфа та рукавичок, ременя та браслетів, сумочки та сережок. І обов’язково спробуйте упродовж першого новорічного тижня провести просту практику. Щодня з семи рахуйте червоні предмети та речі, будь ви на прогулянці, вдома, в гостях чи в кафе. Побачили червоне? Розгляньте предмет протягом п’яти секунд та переводьте увагу. Така вправа залучає у ваше життя грошову енергію.

Довіра на згоду

«Жаба душить», — ця фраза перериває грошовий потік, що прагне до вас. Позбутися цієї амфібії можна з практикою згоди. Довіртеся Всесвіту та загадайте просте матеріальне бажання, яке ви можете собі дозволити із зарплати. У перші дні нового року виконайте його, не шкодуючи ні сил, ні коштів. Маленькою, але приємною мрією може стати похід у салон краси, СПА центр, купівля дорогої сумочки чи взуття, подорож. Головна умова: не шкодувати грошей, вони обов’язково повертаються до вас. Так ви прокачуєте свою фінансову ємність і даєте Всесвіт знак, що готові до збільшення доходу.

Ритуали з їжею

Різноманітний новорічний стіл наші пращури придумали не просто заради відчуття свята. Із ним ще непогано проводити ритуали на залучення грошей. Під час вечері в ніч на 1 січня непомітно покладіть найбільшу купюру під свою тарілку і як ні в чому не бувало продовжуєте насолоджуватися ввечері. Як тільки вечеря завершилася, витягніть грошовий знак і покладіть в гаманець гаманця. Носіть із собою весь рік і витратите лише у грудні на подарунки. Або після опівночі візьміть напої та фрукти з новорічного столу та вирушайте на вулицю пригощати незнайомців. Їх кількість повинна перевищувати 10, але не заходити за 20. Вам гарантовано прибуток надалі, а також подив та слова подяки. Навіть просте «дякую» підвищує енергію грошей. Тільки підносите частування людям від щирого серця, з найчистішими помислами.

Читайте також:  3 найпростіші способи, які допоможуть вивести зайву воду з організму за один день

Прибирання – запорука багатства

Давно помічено, що у брудному будинку гроші не водяться. Тому регулярне прибирання очищає простір від негативу і непотрібного мотлоху, який не дає приростати матеріальним благам. За три дні до Нового року почніть упорядковувати будинок. Спочатку очищайте найскладніші і найбрудніші кімнати — ванну, туалет, кухню. Після перемикайтеся на передпокій, вітальню та спальні. Якщо ви живете в приватному будинку, не забудьте про горища та підвали. Після цього можна провести процедуру обкурювання приміщень травами (чебрець, базилік, петрушка або кріп) або гілками сосни. Десь біля входу обов’язково поставте свинку-скарбничку і при кожному поверненні додому віддавайте їй дрібницю, що накопичилася за день у кишенях.

Знак нескінченності

Вісімка, вона ж знак нескінченності, відповідає за залучення удачі та багатства. Перед днем ​​отримання зарплати або 1, 7 та 14 січня встаньте рано-вранці і намалюйте ручкою на лівій долоні цю цифру. Малюючи, уявляйте, як витрачаєте без зайвих докорів совісті отриманий прибуток. Ходіть зі знаком нескінченності весь день, а потім змийте холодною водою з милом. Так ваші думки залишаться холоднокровними і дозволять знайти найкращий спосіб заробітку, а всі кошти, що прийшли до вас, — чистими грошима. Такий ритуал не варто проводити понад 1 раз на тиждень.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я