3 ідеї подарунків, які оцінять сучасні люди 3 ідеї подарунків, які оцінять сучасні люди

14

До того моменту, коли близькі розгорнуть знайдені під ялинкою подарунки залишається ще невеликий проміжок часу. “Гель для душу, шкарпетки… Ну, що подарувати?” – напевно, це питання зараз задають собі багато хто. Щоб зробити подарунок меншим головним болем, ми підготували три ідеї подарунків для розумних та сучасних людей.

Huawei nova 10 Pro з вражаючою камерою


Ця модель телефону обов’язково викличе посмішку та позитивні емоції, особливо у людей, які багато часу проводять за створенням контенту у соціальних мережах, захоплені фотографією, відеозйомкою. Фронтальна камера з 60 МП надширококутним AutoFocus та 8 МП портретним close-up та основна камера з 50 МП RYYB Ultra Vision, 8 МП надширококутним/макро та 2 МП портретними камерами вже говорять самі за себе.

З телефоном можна зробити якісне селфі, вмістити в одному кадрі та ялинку, і велику компанію друзів, сфотографувати темні зимові вечори, а також зняти відео close-up та make-up. У телефоні є низка корисних функцій для створення контенту в соціальних мережах. Під час запису відео можна відобразити об’єкт, за яким слідують, де б він не рухався. Є камера з подвійним оглядом, яка дає змогу збільшувати ключові деталі, продовжуючи знімати всю сцену. Редагування відео спрощується завдяки різним динамічним переходам, фільтрам, підбору музики та іншим важливим інструментам.

Цей телефон підходить для людей, які живуть поспіхом, оскільки його можна зарядити з 0% до 100% всього за 20 хвилин, а з 20% до 100% лише за 10 хвилин завдяки режиму “Турбозаряд”.

Huawei Nova 10 Pro можна придбати за 599 євро.

Huawei Watch D для моніторингу здоров’я


Найкращий подарунок, який ми можемо побажати, це здоров’я. Huawei Watch D стане чудовим щоденним помічником, щоб спростити моніторинг здоров’я у майбутньому.

Читайте також:  Морква при діабеті – плюси та мінуси. Як впливає рівень цукру в крові?

Huawei Watch D – перший смарт-годинник з невеликою помпою, вбудованою в ремінець, і спеціальним браслетом, здатним вимірювати артеріальний тиск. Крім того є можливість отримувати щоденне нагадування про необхідність проведення вимірювань.

Торкавшись електрода збоку, Huawei Watch D всього за 30 секунд виконує ЕКГ, або перевірку серцевого ритму.

Розумний годинник має вбудований датчик, що визначає температуру шкіри. Також можна визначити концентрацію кисню або SpO2. Знижений SpO2 часто пов’язаний зі стомлюваністю, погіршенням пам’яті, проблемами зі здоров’ям легень, а також може бути ознакою захворювання на Covid-19. Якщо SpO2 знижений, користувач смарт-годинника отримує оповіщення і вже може превентивно боротися з можливими загостреннями. Враховуючи чіткість дисплея та функцій, смарт-годинник підходить і для людей похилого віку. Істотною перевагою є можливість ділитися даними про здоров’я, а це означає, що, наприклад, ці бабусі можуть переглядати син, дочка або навіть лікар.

Huawei Watch D також підходять для спортсменів, оскільки оснащені більш як 70 режимами тренувань. Функція позиціонування GNSS точно зазначає пройдений маршрут, який можна зручно переглянути пізніше у Huawei.

Крім даних про здоров’я, відстеження активності та звичних функцій, таких як будильник, крокомір, секундомір, ці смарт-годинники також мають дуже привабливий час автономної роботи — від одного заряду вони будуть працювати до семи днів.

Huawei Watch D можна придбати за 349 євро.

Huawei Mate 50 Pro

Елегантний дизайн, потужна камера, ударостійкий екран, водостійкий корпус для занурення на глибину до шести метрів для помаранчевої версії або до півтора метра для срібної та чорної версії… Так, це вражаюче!

50-мегапіксельна основна камера телефону з Ultra Aperture може вловлювати на 24% більше світла, а це означає, що фотографії загалом набагато чіткіші та детальніші. Особлива увага була приділена нічному режиму камери, що дозволяє уникнути зернистості, надмірно синіх чи жовтих кадрів. Феєрверк, вогні ялинки з Huawei Mate 50 Pro обов’язково будуть відображені на якісних фотографіях.

У телефоні міцне скло як біля екрану, так і задньої панелі, що підтверджено першим п’ятизірковим сертифікатом міцності скла від швейцарської компанії SGS. Ударостійкість збільшена в середньому вдесятеро. Екран має зменшене мерехтіння під впливом світла, і зображення на дисплеї добре видно навіть у сонячний день. Помаранчева версія телефону має захист від бризок, води та пилу IP 68; цю версію можна безпечно занурювати у воду на глибину до шести метрів.

Чорний та срібний Huawei Mate 50 Pro можна придбати за 1299 євро, помаранчеву версію – за 1399 євро.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я