Якщо шоколад – то бельгійський

27
шоколад

Коли ми говоримо про солодощі, то перше, що спадає на думку – шоколад. Дійсно, це шедевр у сфері смаколиків – простий і водночас вишуканий, ідеальний як в самостійному вигляді, так і в якості інгредієнту кондитерських виробів. Саме тому на ринку представлене велике різноманіття цього продукту. Та якщо ви хочете здивувати чи створити ідеальну кондитерську композицію, радимо купить бельгийский шоколад – якісний, справжній, з неперевершеним смаком та текстурою.

Чому саме бельгійський шоколад?

Бельгія – справжня шоколадна країна. Їх шоколадні фабрики виготовляють та експортують найбільшу кількість шоколаду. А ще саме вони першими почали класти начинку в шоколад. Бельгійський шоколад сьогодні вважається елітним продуктом:

  • високі вимоги до якості;
  • особлива технологія виробництва;
  • практична незмінна рецептура протягом кількох століть.

А ще саме на шоколадних фабриках Бельгії ретельно стежать за вибором какао-бобів, використовують лише натуральне какао-масло, а замість цукру – пудру (це робить шоколад особливо ніжним).
А ще саме в Бельгії знаходиться найбільша шоколадна фабрика – Barry Callebaut. Вони щорічно виготовляють близько 270 тонн шоколаду на рік.

Особливості шоколаду Callebaut

Саме Callebaut – один з провідних виробників шоколаду преміум якості. Його вибирають не лише гурмани, а й кондитери. А все тому, що їх продукція:

  1. гарантовано якісна і натуральна. Компанія має власні фермерські господарства, де вирощують какао-боби. А в процесі стежать за кожним етапом створення самого шоколаду – від посадки і до процесу приготування;
  2. ідеальної форми та текстури. Усе це завдяки контролю за температурою, процесом кристалізації та за всіма етапами виготовлення;
  3. різноманітна. Тут кожен знайде щось для себе – любителі чорного, білого чи молочного шоколаду;
  4. високотехнологічна. На фабриці використовують інноваційні технології, що дозволяє з такою ретельністю контролювати кожен етап приготування продукту.
Читайте також:  Інфлюенсер: хто це такий і як із ним працювати

Callebaut – це шедевр шоколадної індустрії.

Callebaut – це різноманіття

Не дивлячись на збереження традицій шоколадної майстерності, компанія не відстає від сучасних трендів. Тому їх асортимент вражає різноманіттям. Основні види шоколаду Callebaut:

  • рубіновий – назва говорить сама за себе. Чудовий відтінок у поєднанні з ніжним вершковим смаком та натуральними вітамінами. Це класика – вміст какао 31-33%;
  • молочний – легко подрібнюється, швидко плавиться, має гладеньку глянцеву текстуру. Ідеальний для виготовлення кондитерських прикрас;
  • білий – подібний за текстурою до молочного. Основна відмінність – багато цукру та какао-масла, 0% какао-бобів;
  • чорний гіркий шоколад. Вміст какао – понад 73% і жодних добавок.

А для любителів екзотики компанія виготовляє кольоровий шоколад з різними добавками натуральних інгредієнтів.
Callebaut – справжній шоколад для поціновувачів!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я