Яка муха вкусила Анджеліну Джолі та Шарліз Терон і чому вони ворогують

169

Дві голлівудські хижачки Шарліз Терон та Анджеліна Джолі ніколи не були подругами. Це й не дивно, адже на зірковому олімпі із жіночою дружбою напружено. Але мало хто насмілювався припустити, що Енджі та Шарліз можуть опуститися до капосної ворожнечі. А вони взяли та здивували цим шанувальників. Хоча публічно жодна, ні друга ніколи не говорили погано один про одного, проте друзі знаменитостей знають, що у їхніх відносинах вистачає жовчі та негативу. Дві зірки намагаються уникати зустрічей і спілкування, проте з боку вони постійно спостерігають один за одним, що регулярно лютує то Енджі, то Шарліз. Яка муха їх вкусила, зараз розберемося.

Чому Шарліз Терон та Анджеліна Джолі оголосили один одному негласну війну

Давно було помітно, що Джолі та Терон не відчувають один до одного теплоти. Вони давно знайомі, і їхні стосунки можна було б назвати прохолодною повагою. Але, схоже, у світлі останніх фактів, якими поділилися інсайдери, повага — це не те слово, яке треба тут вживати. Зіркам пощастило не ділити між собою знімальний майданчик, чоловіків чи вбрання. Але це навіть не врятувало їх від ворожнечі.

Інсайдери натякають, що вже більше десяти років Шарліз та Енджі тихо ненавидять одне одного. Так у чому ж справа? Подейкують, що перші дзвіночки про ворожість Енджі до Шарліза (і навпаки) з’явилися вже після їхньої першої зустрічі. Актриси познайомилися у 2002 році на зйомках фільму «Прокинувшись у Ріно». Терон знімалася у цій картині разом із тодішнім чоловіком Джолі Біллі Бобом Торнтоном. Енджі прийшла до нього на зйомки і залишилася незадоволеною тим, як, на її думку, Біллі поглядав на привабливу блондинку Шарліз. По суті, знаючи деяких жінок, можна сказати, що цього цілком достатньо, щоб зненавидіти суперницю. Але хотілося вірити, що Енджі не така. Хто знає, хто знає…

Читайте також:  Хейлі Бібер та Селена Гомес закопали сокиру війни та опублікували спільне фото

Друзі знали, що Джолі не злюбила Терон з першого погляду. Але насправді у Шарліз тоді не було і в думках фліртувати з чоловіком Джолі. Вона симпатизувала зовсім іншому чоловікові, з яким і зійшлася. Але, здається, ця історія не пом’якшила Анджеліну в її ворожості до Шарліз.

Оригінал та копія

Минали роки. Ніяких особливих пліток про Енджі та Шарліз не було. Актриси успішно піднімалися кар’єрними сходами — кожна йшла своєю дорогою. Анджеліна задумалася про дітей і вирішила всиновити хлопчика Меддокса. Вже у стосунках із Бредом Піттом вона прийняла до родини ще двох дітей. Уявляєш реакцію Енджі, коли вона дізналася, що Шарліз теж усиновила сироту? Спершу хлопчика Джексона, а потім і дівчинку Август. Джолі була у нестямі від гніву. Їй здавалося, що Шарліз Терон відкрито її копіює.

Ходять чутки, що після усиновлення Джексона Джолі вперше набрала номер Шарліз та висловила їй свої претензії. Як пройшла розмова, невідомо. Подейкують, що Шарліз просто пожартувала. Удочеріння Август добило Анджеліну. Вона була цілком упевнена, що Терон робить це спеціально.

Не залишився поза увагою і той факт, що рідна дочка Джолі Шайло всерйоз замислювалася про зміну статі. Подібна історія сталася і з сином Терон Джексоном. Він ходив у сукнях, носив довгі кольорові кіски. Що Шарліз, що Анджеліна у цих прагненнях підтримували своїх дітей.

Терон і Джолі схожі більше, ніж здається

Можливо, саме ця схожість так і дратує актрис. Адже кожний хоче бути унікальним. Але Енджі і Шарліз зіткнулися з тим, що їх часто порівнюють. В першу чергу мова про ролі актрис. Поглянь на фільми «Білосніжка та мисливець», де грала Шарліз, та «Малефісенту» з Анджеліною. Або ж на «Лихорадку» та «Битву в Сіетлі», на Лару Крофт та Імператрицю Фуріосу. Справді, спільні риси у ролях актрис знайти досить просто.

Читайте також:  Колишня Аффлека теж щаслива: Дженніфер Гарнер виходить заміж

А “Оскари” знаменитостей? Джолі здобула цю нагороду за фільм «Перерване життя», де грала Лисицю. Терон же за фільм «Монстр», в якому втілила Ейлін. Погодься, що загальні риси цих героїнь є. Звичайно, талановиті актриси могли б просто не звертати на це увагу, адже різноманітність ролей така велика. Навіщо псувати собі життя уявною схожістю образів?

Шанувальники та критики бачать, як схожі актриси, та за їхнім стилем. Так, на червоних доріжках чимось схожі — особливо кутюрними сукнями. Але якщо говорити про повсякденне життя, то можна помітити, що Шарліз і Анджеліна одягаються приблизно в одному стилі. Друзі Джолі кажуть, що вона завжди порівнює свій одяг з одягом Терон. Багато хто від цього вже втомився.

Якось вся ця негласна ворожнеча дійшла до того, що спільні друзі актрис вирішили звести їх в одному місці. Влаштувати свого роду «очну ставку». Ти здивуєшся, але як тільки Джолі побачила на горизонті Терон, вона схопилася і побігла до запасного виходу! Потім вона ще довго злилася на друзів через таку ідею.

Як би там не було, здається, Шарліз виходить краще ігнорувати свою знамениту колегу. А Анджеліні іноді важко себе стримати. З поваги до заслуг кожної не хочеться критикувати когось, а когось хвалити. А ти що скажеш?

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я