Як принц Гаррі підтримав хвору Кейт Міддлтон

12
принц Гаррі та Кейт Міддлтон

Як стало відомо, останнім часом королівські експерти все з більшою впевненістю стверджують, що принц Гаррі повертається додому. І статися це може в будь-який момент. Причиною тому стала, як би це не звучало, недуга Кейт Міддлтон. Чому ж саме хвороба змогла змінити настрій у королівській сім’ї і що наразі відомо про долю Меган Маркл.

Не було б щастя, та нещастя допомогло

Мабуть, можна сміливо заявити, що несподіване зізнання Кейт Міддлтон про свій діагноз серйозно змінило атмосферу в королівській родині. Адже, погодься, на сьогодні мало хто залишився байдужим до долі принцеси Уельської. Що вже казати, навіть скандально відомі герцоги Сассекські зважилися на перші кроки для примирення. І, мабуть, останній факт несе в собі не тільки співчуття, а й щось більше.

Річ у тім, що для самої Кейт слова підтримки від принца Гаррі мають особливе значення. Як відомо, саме з молодшим братом свого чоловіка принцеса змогла подружитися ще до безпосередньо одруження з Вільямом. Ба більше, вони завжди підтримували одне одного в непрості моменти. Але, поза всяким сумнівом, шлюб з Меган Маркл перекреслив це спілкування.

принц Гаррі та Кейт Міддлтон

Дивлячись збоку, можеш подумати, що Гаррі ніколи не любив свою сім’ю, і вже тим більше брата з його дружиною. На жаль, на думку королівських експертів, розлука з Кейт стала для нього серйозним ударом. «Він немов укотре втратив матір». Адже Міддлтон була для нього майже старшою сестрою. І новина про її діагноз стала справжнім потрясінням для герцога Сассекського.

Принц Гаррі повертається додому

Не згадуючи старі образи, непорозуміння і скандали, Кейт і Гаррі знову почали спілкуватися. Принц регулярно намагається відправити невістці підбадьорливі повідомлення і навіть телефонує. Може здатися, що для принцеси Уельської молодший брат чоловіка вже давно залишився в минулому. Ось тільки інсайдери запевняють: Міддлтон неймовірно щаслива відновленню спілкування.

Читайте також:  Меган Фокс висловилася про чоловіків: "Не витрачайте свою зарплату на хлопчиків" (Фото)

принц Гаррі та Кейт Міддлтон

При цьому, що важливо, у цих розмовах нерідко проскакує одна важлива деталь. Так, йдеться про те, що двері будинку принцеси Уельської завжди відкриті для молодшого брата чоловіка. У підсумку на сьогоднішній день інсайдери з королівського палацу впевнені, що принц Гаррі повертається додому. Звичайно, відбуватиметься це поетапно.

Адже навряд чи принц Вільям встиг пробачити свого брата після виходу стількох інтерв’ю та автобіографії. Але всі конфлікти можуть бути залагоджені, якщо посередником між ними виступить саме Кейт. Що ж стосується Меган Маркл, то про неї інсайдери не згадують. А тому можна зробити висновок, що скандальну актрису при дворі поки що не готові бачити.

принц Гаррі та Кейт Міддлтон

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я