Як правильно вибрати фен, плойку, бритву та інші засоби для турботи про красу

11

Догляд за собою став простіше, ніж будь-коли, адже різні професійні процедури можна виконувати самостійно, не виходячи з дому. Це допомагає заощадити не лише час, а й гроші. Експерти Kesko Senukai Latvia визначили найпопулярніші пристрої для піклування про красу, про які можна мріяти в кожному будинку, та критерії, за якими їх слід вибирати.

Домашня турбота про гарне самопочуття

Сьогодні немає перешкод, щоб проводити в домашніх умовах процедури, що доглядають, які традиційно довіряли фахівцям: масажі, фарбування волосся, стрижка і укладання, педикюр, манікюр, догляд за тілом і обличчям.

Як вказують представники Kesko Senukai Latvia, попит на прилади по догляду за собою постійно зростає, і це свідчення бажання мешканців активно дбати про своє самопочуття та красу в домашніх умовах. Як у фізичних, так і в інтернет-магазинах покупців цікавлять різні пристосування для догляду за обличчям: бритви, електричні зубні щітки, фени – це полегшує щоденний догляд за собою. Що вибрати з усього різноманіття?

Два важливі кроки у догляді за ротовою порожниною

Засоби гігієни ротової порожнини є найважливішою частиною особистої гігієни – посмішку людини помічає кожен. Усі хочуть мати здорові та красиві зуби, а для цього особливо важлива правильна гігієна ротової порожнини.

Електричні зубні щітки очищають зуби та ясна набагато краще, ніж звичайні зубні щітки. Експерти рекомендують враховувати кілька аспектів: швидкість обертання зубної щітки та кількість обертів, напрямок обертання, водостійкість, таймер, час зарядки та кількість головок.

Менш відомий, але не менш важливий також міжзубний очищувач або іригатор ротової порожнини. Це пристрій, що використовує пульсуючий струмінь води під високим тиском для видалення нальоту між зубами та нижче лінії ясен, а також для очищення важкодоступних місць між зубами. При виборі цього приладу фахівці рекомендують враховувати кілька критеріїв: напір води, різноманітність режимів, об’єм резервуару для води та тривалість роботи після заряджання.

Читайте також:  Як відзначити Новий рік одному, але при цьому зробити його найкращим у своєму житті?

Зверніть увагу на функції приладів для догляду за волоссям

Для збереження волосся здоровим і блискучим важливо використовувати не тільки відповідні засоби для догляду за волоссям, але і правильні пристрої. При виборі фена важливо звернути увагу до його нагрівальний елемент. Пристрої з вбудованим керамічним нагрівальним елементом рівномірно розподіляють тепло, надають волоссю блиску і захищають від негативного впливу гарячого повітря.

З іншого боку, іонний нагрівальний елемент робить волосся більш м’яким, воно менше електризується і стає більш блискучим. Іонізація означає насичення волосся негативно зарядженими частинками, що значно полегшує укладання неслухняного та сухого волосся. Ця функція дозволяє підтримувати внутрішню вологість волосся, що робить волосся більш слухняним, блискучим і легко розчісування, що легко піддається.

При виборі випрямляча для волосся або плойки експерти рекомендують звертати увагу на матеріал поверхні. Пристрої, покриті титановою керамікою, набагато безпечніше та дбайливіше впливають на волосся. Але для досягнення максимального результату рекомендуються турмалінові керамічні випрямлячі: це природне джерело іонів, яке захищає волосся та одночасно діє як кондиціонер.

Також варто подумати про додаткові розумні програми, що автоматично підбирають найбільш підходящу температуру, потужність повітряного потоку і забезпечують автоматичне відключення фена при досягненні критичної межі нагрівання.

Борода потребує постійного та ретельного догляду

Як і волосся, борода також потребує постійного і ретельного догляду. Чоловічий ритуал краси неймовірний без бритви.

Використання одноразових лез загрожує подразненням і почервонінням шкіри, а також частими порізами. При виборі бритви фахівці рекомендують враховувати не лише її роботу, час зарядки та джерело живлення, але й додаткові аксесуари, такі як роторні та сітчасті бритви, за допомогою яких простіше надавати бороді бажаної форми. Роторні бритви складаються з трьох дисків, що обертаються, покритих лезами. Бритва за один прохід ретельно видаляє волосяний покрив без ризику поранитися. Бритви з головками, що обертаються, точно повторюють контури обличчя і шиї. У свою чергу, сіткові бритви мають тонку сітку, що покриває блок із лезами, запобігаючи їхньому дотику зі шкірою, можливі порізи та подразнення шкіри.

Читайте також:  Злодії знають: де не можна ховати гроші у квартирі

Багато електробритв тепер мають вбудовану функцію вологого гоління, що дозволяє використовувати гель або піну для гоління, роблячи цю процедуру більш освіжаючою і легкою.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я