Удар для Девіда Бекхема. Як Харпер Севен засмутила батька

71

Девід Бекхем завжди був дуже близьким зі своєю єдиною дочкою Харпер. Зараз дівчинці 11 років, вона входить у той вік, коли діти часто намагаються дистанціюватися від батьків. Схоже, дочка Девіда та Вікторії не виняток. Нещодавно Харпер Бекхем засмутила батька своїм незвичайним проханням, яке стало ударом для Девіда. До речі, другим поспіль, адже раніше Харпер, яка прагнула грати у футбол, вирішила зав’язати з цим спортом.

Як Харпер Бекхем засмутила батька

Харпер для Девіда та Вікторії була найдовгоочікуванішою дитиною. Знаменита пара має трьох синів, але вони так мріяли ще й про доньку. У Девіда з донькою дуже теплі стосунки. Це показовий приклад того, з яким трепетом тата ставляться до дочок. Напевно, саме у світлі цього нещодавній вчинок Харпер так засмутив Девіда Бекхема.

Справа в тому, що Харпер, яку тато часто підвозить до школи, попросила висаджувати її подалі від навчального закладу. Про цю ситуацію розповіла у підкасті Вікторія Бекхем. За її словами, почувши таке прохання Харпер, Девід був «убитий горем». Чи то дівчинка не хоче, щоб однокласники бачили її зі знаменитим батьком, чи просто хоче бути в очах інших більш самостійною. Якими б не були мотиви, це в будь-якому випадку сильно зачепило Девіда.

«Вона [Харпер] наша молодша дочка, і він [Дэвид] не вірить: “Невже це справді відбувається? Якщо навіть Девід Бекхем тепер не вважається крутим батьком”. Я маю на увазі, давайте будемо чесними, яка тоді надія має більшість інших дітей?» – сказала в підкасті Вікторія Бекхем.

Проте сама Вікторія, як ніхто інший, має розуміти свою дочку у цій ситуації. Адже в дитинстві вона стикалася із подібним. Коли батько підвозив Вікі на Rolls Royce до школи, вона почувала себе страшенно ніяково. Багато однолітків потім дражнили і обзивали Вікторію через це. Можливо, провина тому дитяча заздрість — не всі жили так забезпечено, як родина Вікторії. Харпер може зараз зіткнутися з такою самою історією, тому й просить батька не світитися зайвий раз біля школи.

Читайте також:  Девід Бекхем купив дружині самокат, після того як вона зламала ногу

Другий удар для Девіда Бекхема

Девід був такий щасливий, коли Харпер висловила бажання грати у футбол. Загальні інтереси ще більше зближували тата та доньку. Але недовго музика грала. Харпер вирішила з футболом зав’язати. Що теж залишило неприємний осад у почуттях Бекхема.

Натомість Вікторія зараз усім задоволена. Адже Харпер тепер все більше захоплюється модою. Такі зміни порадували зіркову матір. Щоб підтримати інтерес доньки, Вікторія навіть організувала для них двох модний різдвяний шопінг. З донькою колишня «перчинка» вирушила до Парижа, де вони спустили 100 тисяч доларів на свої хотілки.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я