Топ-6 пляжів Європи, де тепло навіть узимку

15

Європа зазвичай не є першим вибором для мандрівників, які шукають теплі пляжі взимку, проте кілька відмінних варіантів там відшукати все ж таки можна.

Як пише Travel Off Path з посиланням на дані Holidu, захоплюючі дух узбережжя з чистою водою і білим піском, якими взимку нарешті можна насолоджуватися без звичних літніх натовпів відпочиваючих, можна знайти відразу в кількох європейських країнах.

1. Лос Крістіанос, Тенеріфе, Іспанія

Коли справа доходить до теплої погоди та пляжів у Європі, Іспанія зазвичай першою спадає на думку. Найкращим і найтеплішим пляжем мальовничого Тенеріфе, який є найбільшим з Канарських островів Іспанії, вважається Лос-Крістіанос із середньою зимовою температурою 20,6ºC та великою кількістю сонячного годинника. Є й інші прилеглі пляжі з дуже схожою температурою, такі як Адехе, Лас-Гальєтас, Ель-Медано, Гранадилья-де-Абона, Лос-Гігантес і Гія-де-Ісора.

2. Гзіра, Мальта

У гарному прибережному місті Гзіра є чудові місця для купання, ресторани, готелі, красива архітектура та багато іншого – туристи можуть навіть вирушити в тур “Грою престолів”. Поруч із Гзірою мандрівники також можуть відвідати такі пляжі, як Кам’яний пляж, щоб помилуватися чудовими краєвидами, або насолодитися неймовірно чистою блакитною водою на пляжі Фон-Гадір. Середня температура взимку становить 18ºC, а найхолодніший місяць – лютий.

3. Сіракузи, Сицилія, Італія

Коли доходить до поїздки до Європи, Італія завжди є розумним варіантом. Тепер, коли нові швидкісні потяги з’єднують більше міст, мандрівникам стає простіше пересуватися країною. Коли справа доходить до теплих напрямків, звісно, ​​варто їхати на південь. У Сіракузах мандрівники знайдуть найзатишніші місця на італійському узбережжі. Цей напрямок пропонує чарівні історичні будівлі, прекрасні громадські пляжі, такі як Оазі Джельсомінето, з чистою водою та чудовим піском, а також хорошу погоду вище 16ºC із сонячними днями.

Читайте також:  Чому не варто відкривати холодильник без особливої ​​причини, ставити його біля плити та накопичувати в ньому шар льоду

4. Агіос Ніколаос, Кріт, Греція

Острів Кріт ідеально підходить для відвідування цілий рік, і є незвичайні пляжні напрямки, такі як Агіос Ніколаос, які також є прекрасними для відвідування взимку. У цьому курортному місті є гарне озеро, бурхливе нічне життя та чудові пляжі, такі як Аммуді Б, Кітроплатія Б, Аммос Б та Гардорос Б. Це ідеальне місце для тих, хто шукає особливе поєднання гламуру, історії та чудових пляжів. М’який клімат робить його особливо приємним узимку – середня температура близько 16,4 ºC.

5. Луш, Алгарве, Португалія

Ті, хто скористається дешевими зимовими квитками в Лісабон, можуть вирушити трохи на південь і дістатися мальовничого Прайя-да-Луш. У цьому химерному рибальському селі є чудові пляжі зі спокійною та чистою блакитною водою та піском, де дуже комфортно відпочивати у грудні та січні. Це ідеальне місце, щоб насолодитися видом на океан, чудовими заходами сонця і сонячним годинником. Середня зимова температура в цьому місці становить 15,8 º C, а місцева атмосфера ідеально підходить для спокійного відпочинку.

6. Малага, Іспанія

У Малазі, ще одному чудовому зимовому курорті Іспанії є все необхідне для ідеального відпочинку. Хоча середня зимова температура становить 16ºC, є багато зимових днів, коли температура може підніматися вище 20ºC. Це чарівне прибережне місто надзвичайно популярне влітку, але і взимку тут є що запропонувати: знаменитий пляж Плайя-ла-Малагета, музей Пікассо, чудові замки, ресторани для гурманів та багато іншого.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я