Російські війська обстріляли Суми, Миколаїв та Одесу

52
Російські війська обстріляли Суми, Миколаїв та Одесу

Президент Зеленський заявив, що з початку конфлікту Росія випустила по Україні понад 3 тисячі ракет.

Російські війська продовжили бомбардування міст по всій Україні. Представники влади повідомили, що на інтенсивні артобстріли зазнали Суми, касетні бомби летіли на Миколаїв, а Одеса зазнала ракетного удару.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з початку п’ятимісячного конфлікту Росія випустила понад 3 тисячі крилатих ракет і незліченну кількість артилерійських снарядів.

В Одесі внаслідок російського ракетного удару було поранено принаймні чотирьох людей, а кілька будинків було спалено вщент, повідомив прес-секретар обласної адміністрації Олексій Мацулевич.

У понеділок російські війська обстріляли Миколаїв касетними снарядами, поранивши принаймні двох людей та пошкодивши вікна та дахи приватних будинків, повідомив мер міста Олександр Сенкевич у соціальних мережах.

Понад 150 хв та снарядів було випущено по Сумській області, написав у Telegram голова обласної адміністрації Дмитро Живицький.

«Вони вели вогонь з мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Російська сторона також відкривала вогонь із кулеметів та гранатометів», – сказав він.

Читайте також:  Війна проти України: така ситуація

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я