Особливості, переваги та характеристики iPhone 13 Pro Max

842
iPhone 13 pro max

Новий iPhone 13 Pro Max надійшов у продаж у 2021 році. Він відразу став популярним не лише серед шанувальників техніки Apple, а й простих користувачів. Домогтися цього йому вдалося за рахунок втілення у пристрої передових технологій та інновацій, а також топових характеристик. Розглянемо, які особливості та переваги є у цього смартфона.

Основні характеристики

iPhone 13 Pro Max працює на потужному процесорі A15 Bionic, що забезпечує найвищу продуктивність та відмінну оптимізацію енергоспоживання. Модель оснащується 6 Гб оперативної пам’яті, чого цілком достатньо для вирішення будь-яких завдань. Смартфон має величезний 6.7-дюймовий Super Retina XDR дисплей з роздільною здатністю 2778×1284 пікселів, завдяки чому картинка відрізняється неймовірною чіткістю та плавністю.

Також варто згадати і вдосконалену камеру, яка оснащується сучасними 12-мегапіксельними модулями. Вони забезпечують відмінні можливості фотозйомки та відеозапису у форматі 4К. Варто виділити й нові режими, такі як “Кінематографічний” та “Нічний”, які піднімають планку якості знімків ще вище. Батарея зі збільшеною ємністю та підтримка бездротової зарядки MagSafe забезпечують довгий термін служби пристрою та зручність його використання у повсякденному житті. При середньому навантаженні заряду вистачає на цілий день, тому ви не відчуватимете проблем і незручностей, пов’язаних з акумулятором, який раптово розрядився.

Переваги пристрою

Розглянемо, чому вам варто купити Айфон 13 Про Макс б/у:

  1. Великий дисплей Super Retina XDR з технологією ProMotion піднімає планку якості зображення, забезпечуючи яскравість, контрастність та плавність відображення, що робить перегляд контенту на iPhone 13 Pro Max справжнім задоволенням. Він підтримує частоту оновлення до 120 Гц для плавного прокручування та анімації.
  2. Висока продуктивність. Процесор A15 Bionic забезпечує плавну роботу додатків та багатозадачність, роблячи використання iPhone 13 Pro Max швидким та ефективним.
  3. Розширені можливості головної камери. Основна камера отримала ряд покращень: збільшена світлосила f/1.5; датчик для покращеної зйомки вночі; сканер LiDAR для швидкого фокусування та AR; зйомка у форматі Apple ProRAW до 12 біт.
Читайте також:  Чому не варто заряджати мобільний телефон в аеропорту

Тобто головними козирями iPhone 13 Pro Max є чудова автономність, відмінна продуктивність та розширені можливості камер. Завдяки ємному акумулятору на 4352 мАh цей смартфон демонструє рекордний час роботи без підзарядки — до 28 години в режимі змішаного використання. Продуктивність забезпечує процесор A15 Bionic із потужним 5-ядерним GPU. Основна потрійна камера з великим сенсором, нічним режимом та підтримкою ProRAW ставить iPhone 13 Pro Max на один рівень із дзеркальними фотоапаратами.

iPhone 13 pro max

Купівля б/у iPhone 13 Pro Max

З часом технології не стоять на місці, і багато користувачів прагнуть оновлювати свої пристрої. У такому разі, придбання вживаного iPhone 13 Pro Max може бути чудовим варіантом. Це дозволяє отримати високу якість та функціональність за більш доступною ціною. При виборі пристрою необхідно звернути увагу на його стан і перевірити роботу всіх ключових функцій, щоб переконатися у відмінному стані смартфона.

Хочете купити iPhone 13 Pro Max? Тоді звертайтеся у магазин STOREinUA. Тут ви зможете вибрати потрібну модель та отримаєте офіційну гарантію на 3 місяці чи на один рік. Менеджери проконсультують вас по всім питанням та допоможуть зробити покупку. Магазин доставляє товари по всій Україні Новою поштою, тому ви зможете придбати телефон у будь-якому населеному пункті.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я