Виявляється, не всі продукти можна зберігати у фользі. Вони втрачають апетитний вигляд і можуть стати небезпечними для здоров’я.
Фольгу на кухні використовують постійно. Особливо, коли потрібно загорнути залишки продуктів або страв, щоб зберігати їх у холодильнику. Однак можна помітити, що деякі з них після такого зберігання залишаються неапетитними та непривабливими, пише TCH.
Насамперед фахівці не рекомендують зберігати у фользі будь-які продукти, що містять кислоту. І йдеться не тільки про помідори або цитрусові, а й про страви, що містять оцет. Кислота взаємодіє з матеріалом, обмінюючись з ним своїми молекулами, внаслідок чого їжа, яку ви зберігаєте таким чином, повністю змінює смак.
Також у процесі зберігання можна побачити, що у стравах чи продуктах, у яких міститься кислота, з’явилися білі плями. Хоча вони не є небезпечними, але виглядають зовсім непривабливо.
Не рекомендується загортати у фольгу теплу їжу. Пов’язано це з тим, що існує велика ймовірність потрапляння алюмінію в організм людини разом із їжею після цього.