Ледве не дійшло до розлучення: через що посварилися принц Гаррі та Меган Маркл

456

Шанувальники пари зображують стосунки принца Гаррі і Меган тим самим ідеальним коханням. Насправді, зрозуміло, все зовсім інакше. Так, наприклад, достовірно відомо, що востаннє Гаррі та Меган сильно посварилися через мемуари принца. Меган, мовляв, всіляко відмовляла чоловіка публікувати книжку своїх спогадів. Але Гаррі не послухався коханої і спровокував тим самим великий скандал. Подейкували навіть, ніби справа тепер йде до розлучення!

Відносини принца Гаррі та Меган: складності та зміни

Остання сварка

Відразу запевнимо: Гаррі та Меган розлучатися не збираються. Судячи з останніх виходів пари у світ, у подружжя зараз все більш ніж добре. Але сварка, пов’язана з мемуарами принца, справді сталася. Що характерно, ініціатором розбірок у парі вкотре став Гаррі, а не Меган!

Чи бачиш, за всіх її можливих недоліків американська актриса — людина прагматична і той, хто вміє прораховувати свої дії. Ознайомившись з рукописом мемуарів чоловіка, Маркл зрозуміла, що поява їх приведе до масштабного конфлікту з королівською сім’єю. Тому й намагалася відмовити Гаррі від поспішного рішення.

Емоційний принц

Як би дивно це не звучало, у парі Меган та Гаррі саме син Діани найбільш схильний до впливу емоцій. Ще задовго до появи Маркл у житті принца газети Британії щосили обговорювали буйний, нестримний характер аристократа. А зараз папараці зазначають, що сімейне життя позитивно вплинуло на Гаррі!

Британці недолюблюють Мегана, це факт. Але при цьому британські журналісти все одно визнають, що з американкою Гаррі дійсно змінюється на краще. Понад те, сам принц теж так вважає. З мотивів свого перетворення Гаррі не робить секретів. В одному з інтерв’ю так і розповів: до змін його спонукала сварка з коханою!

Читайте також:  "Уїльям в абсолютному жаху". Принц упокорився, що втратив молодшого брата назавжди

Точка відліку

Меган Маркл, як і будь-яка сучасна голлівудська зірка, має завидне почуття власної гідності. Образити себе не дасть нікому, винятків не робить навіть для рідних і коханих людей. Історія з давньою сваркою пари слугує цьому додатковим підтвердженням. Чи бачиш, якось, ще в перші місяці шлюбу, Меган і Гаррі серйозно посварилися

Аристократ зовсім втратив контроль над собою, почав кричати на кохану і в’їдливо коментувати кожне її слово. Але Маркл лише холодно поцікавилася, чи цьому Гаррі вчили в палаці, а потім поставила принцу ультиматум: подібне повторитися не повинно, інакше буде розлучення.

«Думка про те, що я її втрачу, стала для мене холодним душем», – зізнається принц. Саме після тієї сварки Гаррі нарешті звернувся до психотерапевта. Син Діани зізнається: було непросто, але врешті-решт він все ж таки зміг пропрацювати всі свої старі травми. А дружину тепер ніжно називає: «Моя рятівниця!»

Фото на прев’ю Gettyimages

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я