Кохана Роналду розповіла, коли португалець завершить кар’єру

11
Кріштіану Роналду & Джорджина Родрігес

Кріштіану наступного року виповниться 40 років – ювілей він відзначить у бутсах. Дружина Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігес, розповіла, коли нападник “Аль-Насра” і збірної Португалії завершить кар’єру.

Журналісти поставили моделі несподіване запитання, зустрівши її на Паризькому тижні моди.

Можливо, ще рік. Після цього – кінець. Але, можливо, і два роки, я не знаю точно”, – наводить її слова Goal.

Нагадаємо, у лютому Роналду виповнилося 39 років.

Хто такий Кріштіану Роналду

Роналду п’ять разів визнавався найкращим футболістом світу, п’ять разів вигравав Лігу чемпіонів, а ще він чемпіон Європи і переможець Ліги націй.

Кріштіану вважається дуже відданим гравцем. За всю кар’єру він виступав лише за п’ять клубів. Крім “Аль-Насра”, це “Манчестер Юнайтед”, португальський “Спортинг”, іспанський “Реал” та італійський “Ювентус”.

Роналду вже рік виступає в чемпіонаті Саудівської Аравії і після кількох гучних трансферів продовжує залишатися найбільш високооплачуваним гравцем ліги.

На початку січня 2023 року він став гравцем “Аль-Насра”, за контрактом із яким отримуватиме €200 млн на рік. Також повідомлялося про додаткові бонуси для португальця та його сім’ї.

Хто така Джорджина Родрігес

Цю красуню часто називають дружиною Роналду, хоча офіційно їхній шлюб не зареєстрований.

За даними британського видання Daily Mail, молоді люди вперше побачили одне одного 2016 року. Майбутня любов бомбардира працювала продавцем-консультантом у салоні Gucci. Родрігес стверджує, що закохалася у футболіста з першого погляду.

Незабаром вони знову зустрілися на показі марки Dolce & Gabbana. І більше не розлучалися.

Роналду і Джорджина виховують п’ятьох дітей. Перший син, Кріштіану-молодший, народився 17 червня 2010 року від невідомої матері. У червні 2017-го у Роналду з’явилися близнюки Єва і Матео від сурогатної матері.

Читайте також:  Рекорди чемпіонатів Європи з футболу

Восени того ж року народила доньку і Джорджина. Кріш і кохана дали їй оригінальне ім’я – Алана Мартіна. У квітні 2022 року у пари з’явилася на світ ще одна дочка – Белла Емеральда.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я