Каша, омлет чи солодощі: що ваш сніданок може розповісти про вас

36

Перший прийом їжі хтось вважає основним, для деяких сніданок час, коли можна зібратися з думками і налаштуватися на день. Ті, хто стежать за фігурою, радіють, бо на сніданок можна дозволити собі трохи більше калорійних продуктів, ніж післяобіднього часу. Кожен має свій індивідуальний підхід до раціону.

Чи замислювалися ви над тим, що перший прийом їжі може багато розповісти про вас? Існує кілька думок, які можна застосувати до кожного з нас залежно від смакових уподобань, зазначає Marieclaire.

Каша

«Постійність – ознака досконалості» – вважаєте ви, і з цим важко посперечатися. На вибір у вас є гречана, геркулесова та манна каші, але на якому б вигляді ви не зупинилися, точно знаєте, що буде в першій половині дня, що після обіду і чим ви займетеся перед сном. Ви любите розкладати все «по поличках», а спонтанні ситуації приносять дискомфорт. Щоденний сніданок о 9-й ранку — запорука вашого гарного настрою, залишилося лише о 10-й зайти за капучино в кавову на розі.

Яйця у різних варіаціях

З будь-якої ситуації ви з легкістю знайдете вихід, тому що вміння перетворити прості яйця на смачний сніданок дорогого коштує. Бенедикт, по-шотландськи, пашот, некруто. Коли здається, що інгредієнтів мало, придивіться трохи краще і увімкніть уяву, саме так роблять люди, які не можуть уявити собі сніданок без яйця. Омлет або проста яєчня – ідеальний набір того, хто любить простоту і не звик до непотрібних надлишків, але при цьому вміє нагодувати всіх гостей вчасно і швидко.

Круасан, кава та апельсиновий сік

Якщо такий набір — ваш звичний сніданок, то, можливо, ви все ще у відрядженні. Ці стандартні супутники першого прийому їжі зайвий раз підкреслять ваші часті роз’їзди по всьому світу, і навіть коли ви опинитеся вдома, навіщо змінювати традиції, що склалася? Для інших круасан і кава — найлегший спосіб відволіктися від побутових справ і помріяти.

Читайте також:  Війна в Україні: продовження контрнаступу

Тости

Ви легкі на підйом і не звикли швидко ухвалювати рішення, а головне — у вас є з чого вибирати. Багато хто може навіть не підозрювати про десяток варіацій сніданків із тостом і, можливо, вважають, що звання «гурмана» далеке від вас. Ви ж, у свою чергу, встигаєте закінчити всі свої справи і з радістю перейти до улюбленого сніданку, тост з джемом або з прошутто. Іншим залишається лише заздрити.

Фрукти

Чи любите ви додавати фрукти в каші, грецькі йогурти або просто не можете собі уявити їжу без смачного та корисного інгредієнта? Швидше за все, ви відомі всім своїм усвідомленим підходом до вибору раціону харчування та якості страв. “Схуднення без дієт” – ваш коник під час розмов про зайву вагу, а коронна фраза – “сніданок – це головний прийом їжі”. Після легкого, але поживного сніданку ви зберете речі для занять спортом або йогою, адже лише пробіжки вранці вам недостатньо.

Млинці, бельгійський вафлі та оладки

У вашому календарі існує два найважливіші дні — субота та неділя. Решта розписана додатковими заняттями ваших дітей або сімейними зустрічами. Ви — господиня, до якої з радістю приходить кожен і не хоче йти, адже чого вартий ваш фірмовий десерт. Якщо спекти млинці і перед робочим днем ​​- не проблема, то поділіться секретом, як у вас виходить все встигати?

Йогурт та пластівці

Багато хто вважає, що пластівці — геніальний винахід людства, який спрощує і покращує ваше життя в рази. По суті, так і є: у гіпермаркетах ви можете знайти думки на будь-який смак і колір, те саме можна сказати і про добавки: молоко, йогурт чи сік. Звичайно, з вашим підходом не погодяться прихильники здорового харчування, адже присутність цукру та хімічних добавок ніхто не скасовував. Але хіба це має значення, коли ваш темп життя настільки стрімкий, що головне у сніданку – смак, швидкість та простота.

Читайте також:  5 причин відкласти телефон убік

Солодка випічка

Ви не з розряду тих, хто завантажує програми для відстеження калорій і не користуєтеся наручним годинником, щоб визначити частоту биття серця. Ідеальне укладання та ідеально відпрасована сорочка — навряд чи ваша історія, але що б ви не одягли, чи то біла футболка чи об’ємний светр, все виглядає на вас ідеально. Рівно, як і розпатлане волосся, яке лише додає шарму. Із задоволенням ївши мафін, слойку або сочник, ви заражаєте всіх навколо бажанням зайти в найближчу булочну і купити солодощі, про які давно мріяли.

Ви не снідаєте

“Не можу собі уявити, як можна їсти вранці” – зустрічається багато і тих людей, хто заперечує можливість щільно поснідати після сну або злегка перекусити. Якщо ви дотримуєтеся інтервального голодування, то не завжди можете дозволити собі з’їсти вранці навіть тост з авокадо. Багато хто черпає енергію із щільної вечері, а хтось просто не отримує задоволення від раннього прийому їжі. Але, швидше за все, ви з більшою радістю поспите зайві півгодини, а щоб зібратися вам вистачить і 10 хвилин.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я