Функції iPhone 13, які допоможуть у кризових ситуаціях

109
iPhone 13

В останні дні багато хто з тих, хто в Україні встиг купити iPhone 13, ще раз переконалися в правильності свого вибору. Айфон 13 ціна якого порівняно з його космічними можливостями є демократичною, буквально допомагає рятувати життя і допомагає в кризових ситуаціях. Як саме – розповідаємо.

SOS та екстрені виклики

У нових айфонах можна зателефонувати в службу порятунку не тільки в тих випадках, коли немає грошей на рахунку або немає сигналу зв’язку. Смартфон допоможе зв’язатися з рятувальниками, навіть якщо ви не знаєте номер телефону. Він автоматично знайде контакти екстрених служб у цьому регіоні за вашим місцем розташування та направить виклик до них. Також він зможе передати точні координати, де ви знаходитесь, це дозволить рятувальникам швидше виявити вас і надати допомогу.

Ви можете зробити екстрений дзвінок навіть без доступу до телефону, коли заблокований екран. Вони здійснюються шляхом натискання кнопки зміни гучності звуку на бічній панелі телефону. Досить просто натиснути на неї, а потім потягнути за повзунок на екрані.

Окремо варто відзначити високу якість зв’язку у новій лінійці смартфонів. Часто вони ловлять там, де інші телефони не сприймають виклики. Також чудово ловлять мобільні мережі. Навіть в Україні, де поки що немає доступу до мереж 5G, швидкість інтернету буде напрочуд високою за рахунок відмінної антени в нових телефонах.

Медичні дані та їх аналіз

У смартфонах є функція медичного ID, з якою медики зможуть отримати доступ до ваших медичних записів навіть заблокованому екрані телефону. У них обов’язково слід вказати інформацію, якщо у вас є алергія чи певні протипоказання до ліків, хронічні чи генетичні захворювання, групу крові та резус-фактор. Якщо ви потрапите до лікарні непритомною, лікар зможе ознайомитися з цими даними навіть без вашої медичної картки та призначити правильне лікування.

Читайте також:  Чи можна видалити про себе інформацію в інтернеті

Також варто відзначити максимальну синхронізацію пристроїв. Ви можете отримувати дані з розумного годинника, передавати її на смартфон і на Macbook Pro 2021 для аналізу. Це дуже важливо в умовах, коли отримувати професійну допомогу медиків та проводити діагностику із застосуванням спеціального обладнання неможливо. Це дозволяє з максимальною ефективністю використовувати можливості дистанційної телемедицини – ви передаєте лікарю дані про життєві показники, а він їх аналізує та робить призначення.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я