Енн Гетевей зізналася, що перенесла викидень: “Я прикидалася, що все гаразд”

8
Енн Гетевей

Як стало відомо, Енн Гетевей перенесла викидень. Про це зірка комедійних фільмів розповіла в розмові з виданням Vanity Fair. При цьому, що цікаво, не обійшлося і без інших зізнань. Що ж розповіла улюблениця публіки і чому не всім припала до душі чесна розповідь акторки, ти дізнаєшся разом з нами в найближчі кілька хвилин.

Енн Гетевей перенесла викидень

Енн Гетевей є щасливою матір’ю двох синів. У 2011 році актриса оголосила про заручини з актором і дизайнером ювелірних прикрас Адамом Шульманом. Через рік закохані скріпили свої почуття шлюбом у містечку Біг-Сур, Каліфорнія. А вже 24 березня 2016 року у пари народився первісток Джонатан. Ще через три роки, у листопаді 2019 року, у подружжя народився другий син Джек.

І дивлячись на знаменитість, навіть не віриться, що на шляху до щасливого сімейного життя вона зіткнулася з чимось трагічним. Річ у тім, що свого часу Енн Гетевей перенесла викидень. Про це зірка комедійних фільмів вирішила поділитися в інтерв’ю Vanity Fair, взявши участь у фотосесії для свіжого номера видання.

Так, у той момент Енн якраз брала участь в одній із бродвейських постановок. За сюжетом її героїня мала народжувати. Можна тільки уявити, як важко було актрисі не подавати виду. “У мене не вийшло з першого разу народити дитину. Тоді я грала у виставі і мені доводилося “народжувати” на сцені щовечора. Було надто складно тримати це в собі, коли я була на сцені і прикидалася, що все гаразд”.

“Буду говорити про це”

На думку Енн Гетевей, багато жінок через тиск суспільства часто замовчують про свої викидні. У результаті вони змушені самостійно боротися з цим болем втрати. “Ось де ми беремо на себе збиток. Тому я вирішила, що буду говорити про це. Усі, хто пережив безпліддя і пекло зачаття, будь ласка, знайте, що жодна з моїх вагітностей не була простою”.

До слова, не з чуток актриса знає і про панічні атаки. Ба більше, перший напад тривожності в Енн стався просто на знімальному майданчику. Тоді, звичайно ж, знаменитість абсолютно не розуміла, що відбувається. Лише опрацювавши проблему, їй вдалося побороти страх просити допомоги в когось. “Більшість людей погодяться посидіти з вами протягом всього-то 10 хвилин, які потрібні, щоб прийти до тями”.

Здавалося б, подібні зізнання неймовірно важливі для жінок. Адже саме так вони можуть знати, що подібні проблеми трапляються в усіх незалежно від слави, статусу або віку. Однак деякі користувачі Мережі вважають, що Гетевей просто грає на публіку заради привернення уваги. Що ж до питання про викидні, то, на їхню думку, все це має залишатися всередині сім’ї.

Читайте також:  У якому зараз стані 80-річна Маргарита Терехова. Серце болить за неї

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я