Екс-дружину Володимира Кличка помітили у компанії колишнього, який її бив

113

Повернення до колишніх суперечить принципам багатьох людей. Однак ця історія, схоже, не про американську актрису Хайден Панеттьєрі. Вона багато років зустрічалась із українським боксером Володимиром Кличком. Вони розлучалися та сходилися, але у 2018 році розійшлися остаточно (хоча, як знати). А нещодавно зірку помітили з іншим її колишнім. Подейкують, що вони можуть знову зійтися. І все б нічого, але цей чоловік Хайден бив і сидів за ґратами через це. Чому Хайден знову підпустила до себе аб’юзера? Давай з’ясовувати.

Хайден Панеттьєрі може повернутися до колишнього

Американська актриса Хайден Панеттьєрі, яка була нареченою Володимира Кличка (чи фактично громадянською дружиною), нещодавно з’явилася в компанії свого колишнього хлопця Брайана Хікерсона. Їх помітили разом у аеропорту. Схоже, що колишні вирушили кудись одним рейсом із аеропорту Лос-Анджелеса. Перед польотом вони підкріпилися на фуд-корті.

Ситуація примітна тим, що в минулому Брайан жорстоко поводився з Хайден. Він бив її, на тілі актриси також було виявлено укуси. Два роки тому Хікерсон покарав за це: його позбавили волі на 45 днів. Цікаво, що навіть після цієї пари відновила стосунки. Тривало це до травня цього року.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від In Touch Weekly (@intouchweekly)

У травні Хайден та Брайан розлучилися після чергового гучного конфлікту. Вони влаштували бійку в готелі. Цікаво, що сам Хікерсон ще під час свого ув’язнення говорив, що більше миритися з Панеттьєрі він не має наміру. Щось пішло не так у його намірі.

Поки що складно сказати, чи з’єдналася пара знову. Але вже сам факт того, що актриса бачиться з людиною, яка її лупцювала, звучить дивно.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від OK! Magazine (@okmagazine)

Панеттьєрі та Кличко

З Володимиром Хайденом зустрічалася з 2009 року. Через два роки у їхніх стосунках настала криза. Але 2013-го вони знову зійшлися. Здавалося, все у пари серйозно. Хайден народила від Володимира доньку Кайю-Євдокію. Також знаменитості планували весілля. Але в результаті 2018 став для них фатальним.

Читайте також:  "Я ненавиджу себе за це". Гаррі та Меган розповіли про втрату дитини

Панеттьєрі мали проблеми з алкоголем та забороненими речовинами. Можливо, це також зіграло свою роль у розлуці. Лікарі сказали актрисі, що вона може відмовити печінку, якщо вона не візьме себе в руки. Через проблеми зі здоров’ям Хайден навіть віддала дочку на виховання батькові. З Каєю-Євдокією мати підтримує контакт.

А тобі подобалася пара Хайден та Володимира? Поділися з нами в коментарях.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я