«Дурний сон». На що перетворилося життя Шакіри після розставання з Піке

57

У червні Шакіра вразила шанувальників сумною звісткою. Співачка повідомила, що розлучається зі своїм коханим та батьком її дітей Жераром Піке. Тоді артистка дуже лаконічно висловилася про те, що сталося, і не стала вдаватися до подробиць. Але пройшло достатньо часу, щоб заспокоїтись і все обміркувати, і зараз нарешті Шакіра прокоментувала розрив із Піке більш детально. Вона розповіла, що їй довелося пережити за ці місяці після розлучення, як життя перетворилося на “страшний сон” і наскільки дітям пари важко осмислити, що батьки більше не разом.

Як Шакіра прокоментувала розрив із Піке

Своїми думками, емоціями та почуттями щодо розставання з футболістом Жераром Піке після 11 років спільного життя співачка поділилася в інтерв’ю виданню Elle. Також Шакіра знялася у фотосесії для журналу, а її фото прикрасило обкладинку. Навіть по фото видно, що артистка переживає похмурі часи. Це вгадується в образі зірки, у темних тонах та у відсутності на обличчі радісних емоцій.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ELLE Magazine (@elleusa)

Один із найтемніших періодів

Шакіра довго мовчала. Їй було важко говорити публічно про розлучення з Жераром. Як підкреслила артистка в інтерв’ю, зараз їй також нелегко, бо до кінця вона ще не пережила і не відпустила. Ускладнює ситуацію те, що співачка завжди на увазі, адже вона публічна людина. Папараці, за словами Шакіри, майже цілодобово чергують біля її будинку, щоб роздобути свіжі кадри.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ELLE Magazine (@elleusa)

Іноді мені просто здається, що все це поганий сон і що в якийсь момент я прокинусь. Але ні, це реально», – ділиться почуттями співачка. Шакіра розповіла, що розставання для неї було особливо важким, бо вона з тих жінок, які вірять у інститут сім’ї. Відносини з коханою людиною для артистки — щось особливе та навіть священне. Зараз же уявлення Шакіри про це розбилися вщент. До того ж зірці боляче спостерігати, як у пресі знецінили їх із Жераром стосунки.

Читайте також:  Ештон Кутчер зізнався, що спонукало його сказати про своє кохання Мілі Куніс

Шакіра каже, що мріяла мати одну сім’ю на все життя. А зараз мрії розбиті. І це так болісно для неї. Трохи рятує артистку те, що вона переконує себе, що у світі вистачає жінок, яким теж важко, а може ще гірше, ніж їй. Але я думаю, що ми, жінки, стійкі. Ця стійкість є вродженою для нас», – резюмувала артистка. Так, вона дає собі час посумувати, не пригнічує емоції. Але Шакіра впевнена, що цей період обов’язково закінчиться і почнеться світліший.

Все навалилося

На жаль, розставання з Жераром Піке не єдине, що зараз вибиває співачку з колії. Проблеми в особистому житті збіглися і з іншими негараздами. Отець Шакіри потрапив у реанімацію. Звісно, ​​це теж підкосило зірку.

Крім того, на Шакіру впали і проблеми з податками. В Іспанії її звинуватили у приховуванні від сплати податків. І немаленька сума — 15 мільйонів євро. Зараз артистка переживає і через боротьбу за опіку над синами. До речі, про синів зірки ми теж поговоримо.

Як діти поставилися до розлучення батьків

У Шакіри та Жерара Піке двоє спільних дітей. Малькам Мілану та Саші 9 та 7 років відповідно. Дітям, особливо у такому віці, непросто дається усвідомлення того, що батьки розлучилися. Шакіра розповіла, що складно довелося не лише їй одній, а й синам. До того ж знову все ускладнюють преса та папараці. Артистка скаржиться, що переживати своє горе їм доводиться всім у чотирьох стінах. Вони не можуть, як звичайна родина, вийти до парку, сходити в кіно, поїсти морозива. Папараці просто не дадуть сім’ї спокійно займатися своїми справами.

Цікаво, що Шакіра намагається захистити хлопчиків від усього, не говорячи їм, що відбувається. Ось що вона розповіла: «Я намагалася замовчувати цю ситуацію перед своїми дітьми. Я намагаюся робити це та захищати їх, бо це моя місія номер один у житті. Але потім вони чують щось у школі від своїх друзів чи натикаються на якісь неприємні новини в Мережі, і це їх просто зачіпає, розумієте?» – зізнається зірка.

Читайте також:  Сурогатна мати народила Періс Хілтон сина. Для 41-річної світської діви це первісток

Також Шакіра наголошує, що саме діти – головний двигун для неї зараз. Вона хоче залишатися для них прикладом. До речі, співачка не планує повністю викреслити із життя Жерара Піке, навіть після зради. Адже футболіст залишається батьком Мілана та Сашка, незважаючи ні на що. Артистка має надію, що разом із Жераром їм у питаннях опіки вдасться знайти компроміси та рішення, які влаштують усіх, а головне — будуть сприятливими для майбутнього синів.

Як Шакіра прокоментувала відносини з Піке

Для шанувальників пара була справжнім прикладом щирого кохання та розуміння. Але зрада Піке змусила фанатів змінити свою думку. Шакіра не почала говорити в інтерв’ю про вчинок Жерара, а тим більше поливати футболіста брудом. Вона лише зазначила, що вклала у ці відносини все, що в неї було. І навіть пішла на деякі жертви.

Артистка нагадала, що заради відносин із Піке вона пішла на важливий крок – переїхала до Іспанії. Хоча її кар’єра чудово складалася у США. Перед парою свого часу постала дилема. «Один із нас двох мав чимось пожертвувати. Або він розірве свій контракт з “Барселоною” і переїде зі мною до США, або мені доведеться це зробити. Отже, один із двох мав докласти цього зусилля і принести жертву. І я зробила це», – Згадує Шакіра. Вона наголосила, що це була її жертва заради кохання.

Жаль, що все так закінчилося. А тобі подобалася пара?

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я