Дочка Костянтина Меладзе показала, як виглядає її 46-річна мати

61
Дочка Костянтина Меладзе

Донька Костянтина Меладзе Лія з’явилася світ далекого 2004 року. Тоді в житті композитора ще не з’явилася розлучниця Брежнєва, а газети тільки й писали, якими щасливими виглядають Меладзе та Яна Сум, перша його дружина. З того часу чимало води витекло. Сьогодні Яна та Костянтин майже не спілкуються. А симпатична крихітка Лія перетворилася на обдаровану молоду співачку, яка обожнює матір, але дуже неоднозначно ставиться до батька.

Молодша донька Костянтина Меладзе

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dom News 👜 (@fashiondomnews)

Спадкоємці легенди

Як відомо, у шлюбі композитора з Яною Сум на світ з’явилося троє дітей — Аліса, Лія та Валерій. Після розлучення вся трійця залишилася з матір’ю. До честі Костянтина слід зауважити, що дітей напризволяще він не залишив. Чоловік максимум вкладався у виховання спадкоємців — і часом, і грошима.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Зіркові новини (@stars_kino_blog)

Старша дочка Меладзе Аліса людина непублічна, не бажає ні йти шляхом батька, ні спілкуватися з пресою. Лія, навпаки, прагне збудувати музичну кар’єру. Дочки Костянтина виросли дуже різними. Втім, дівчаток точно об’єднує одне — до батька вони ставляться досить прохолодно.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VALERY MELADZE (@vvmmeladze)

Юний талант

Чи бачиш, розлучення Костянтина з Яною Сум сильно позначилося на дочках пари. Так, Меладзе зробив усе можливе, аби зберегти стосунки з дітьми. Це композитору вдалось. Але ось приязні чи дружби у стосунках Костянтина з дочками небагато. Лія, наприклад, робить все можливе, щоб зарекомендувати себе у творчому середовищі як окрему особистість, без жодних асоціацій з батьком!

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від 💙🇺🇦💛 (@meladzeliya)

Меладзе, нагадаємо, неодноразово стверджував: якщо дочка захоче піти його стопами, він надасть їй всю необхідну підтримку. Але коли Лія вирушила спробувати щастя на шоу «Голос країни – 12», то окремо попросила татуся не втручатися! Журі, до речі, захопилося виступом юної співачки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від 💙🇺🇦💛 (@meladzeliya)

Чесна точка зору

Після шоу, відповідаючи на запитання журналістів, Лія поділилася з ними своєю історією. «Батько хотів прийти, підтримати мене. А я цього не хотіла. Прийшло мій час сяяти! Мій виступ був не продовженням справи нашої родинної династії. Воно виражало мої устремління, розповідало про моє життя та друзів!»

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від 💙🇺🇦💛 (@meladzeliya)

А нещодавно Лія поділилася з публікою кадрами зі свого різдвяного відпочинку. На свята донька Костянтина Меладзе поїхала до Латвії. Там дівчина відзначала Різдво зі своїми подругою та матір’ю. Шанувальники молодої співачки помітили, що компанія батька зовсім не соромить Лію!

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від 💙🇺🇦💛 (@meladzeliya)

Як бачиш, дівчина успадкувала талант композитора, але не його прагнення слави. Більш того, Лія робить все можливе, щоб дистанціюватися від спадщини батька. А ось мамі красуня, зважаючи на все, повністю довіряє! Ох, не дарма шепотілися за спиною Меладзе про те, яку дурість він зробив, помінявши сім’ю та дітей на кохання молодий протеже…

Читайте також:  "Важке рішення". Чому королева Данії позбавила онуків титулів

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я