Чим зайнятися новорічної ночі, якщо зовсім не хочеться святкувати?

43

Якщо вам не подобається передноворічна суєта і влаштовувати свято зовсім не хочеться, то це не означає, що вечір 31 грудня пройде нудно. Можна чудово зустріти Новий рік у спокійній розслаблюючій обстановці, не намагаючись нарізати якнайбільше салатів до півночі. Ось кілька ідей, як провести новорічну ніч, якщо святкувати не хочеться.

Займіться розслаблюючою йогою

Чому б не влаштувати новорічне тренування? Будь то кругове тренування, розтяжка чи йога. Після гарного заняття завжди здіймається настрій. А що, якщо гратимуть новорічні треки?

Підготуйте собі місце, дістаньте килимок, інвентар та починайте рухатися. Увійдіть у новий рік із фігурою мрії, зазначає видання Championat.

Потанцюйте під улюблену музику

Усі ми любимо танцювати, хтось удома, хтось робить це професійно. Чудова новорічна активність — з коханою людиною, друзями чи поодинці. Поставте улюблені пісні та рухайтесь у такт!

Спробуйте медитацію

За цей рік ми всі втомилися і хочеться дати собі слабини. Відійти від справ, що накопичилися, і всієї новорічної метушні може допомогти медитація. Необхідно включити розслаблюючу музику, підготувати собі місце, де вас ніхто і ніщо не турбує, розпочати ритуал медитації. Усього 10 хвилин можуть зняти вашу напругу.

Влаштуйте вечір SPA

Спробуйте ароматерапевтичний SPA-ритуал для тіла, щоб повністю відпочити та відновитись. Наберіть ванну, купіть ефірні олії, увімкніть розслаблюючий плейлист. А для створення атмосфери запаліть свічки.

Зрозуміло, хочеться подбати і про обличчя. Можна зробити приємний та розслаблюючий м’язи масаж та зволожуючий догляд, щоб шкіра наповнилася корисними речовинами. Адже взимку вона сильно страждає через перепад температур, морозу та сухого повітря у приміщеннях.

Подивіться улюблене кіно

Фільми – це завжди про емоції. Влаштуйте собі домашній кінотеатр: замовте їжу або приготуйте самі закуски, створіть приємну атмосферу і почніть перегляд. А ще можна переглянути не один фільм, а цілу серію. Наприклад, марафон «Гаррі Поттера» або «Володаря кілець».

Читайте також:  Салати на будь-який смак! 5 різноманітних рецептів, які під силу кожному

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я