Чому Нікола Пельтц плакала на власному весіллі через Вікторію Бекхем

44

Війна між Вікторією Бекхем та Миколою Пельтц триває. Мати Брукліна звикла у всьому бути ідеалом, але стати гарною свекрухою у неї, схоже, поки що не вийшло. У пресі раз у раз спливають нові подробиці ворожнечі двох знаменитостей. Спочатку говорили, що конфлікт розпочався через весільну сукню Миколи. Але, як виявилось, це не все. На весіллі Брукліна та Миколи Вікторія довела наречену до сліз! Як так вийшло і чому стосунки жінок не клеяться, розкажемо далі.

Війна між Вікторією Бекхем та Миколою Пельтц

Вікторія Бекхем завжди була дуже близька до всіх своїх дітей. Але вони дорослішають, починають будувати власні сім’ї. У квітні із затишного гніздечка, створеного Вікторією, випорхнув їх із Девідом старший син Бруклін. Цікаво, що одразу у місіс Бекхем були чудові стосунки з майбутньою невісткою. Нікола та Вікторія розхвалювали один одного в соцмережах, і, здавалося, вони такі щасливі поріднитися. Все змінилося після весілля.

Сукня розбрату та пісня, яку «вкрала» Вікторія

На весіллі Нікола Пельтц була у розкішній сукні Valentino Couture. Подейкують, що саме цей момент став одним із перших, хто спровокував конфлікт між жінками. Вікторія хотіла, щоб Нікола на церемонії красувалася у сукні її бренду. Але наречена віддала перевагу іншому наряду. Можливо, Вікторія сприйняла це на свій рахунок, а маленька образа причаїлася в грудях.

Щоправда, варто зазначити, що, за словами Миколи, Вікторія сама попросила її вибрати сукню іншого бренду, бо у Victoria Beckham не встигали зробити вбрання вчасно.

Якщо вірити першій версії, то в пресі припускають, що Бекхем вирішила помститися Пельтц за сукню. І зробила це просто на весіллі, чим довела Миколу до сліз. Вікторія чудово знала, що Бруклін та Нікола люблять пісню Марка Ентоні You Sang to Me. Вони мали намір виконати свій перший танець саме під цю композицію. До речі, Ентоні був присутній на весіллі і міг привітати молодят своєю піснею наживо. Він це й зробив тільки зовсім не в той момент, на який розраховували Нікола з Брукліном.

Читайте також:  Співачка Шер зустрічається з продюсером, який молодший за неї на 40 років

Вікторія попросила Марка виконати улюблену пісню Миколи як пісню матері та сина. Тобто вона буквально «вкрала» композицію для свого виходу нареченої. Це дуже засмутило Ніколу Пельтц. Очевидці поділилися, що вона у сльозах покинула зал. Мама та сестра заспокоювали наречену. А пізніше їй із Брукліном довелося танцювати під іншу пісню — Can’t Help Falling in Love.

Крім цього, Ніколу також засмутила і промова Марка Ентоні на весіллі. Він всіляко розхвалював Вікторію Бекхем, але про Ніколя не сказав жодного слова.

Інші неприємні моменти у відносинах Вікторії та Миколи

Всі ці дрібні образи, схоже, перетворилися на справжню війну свекрухи та невістки. І звичайно ж, у баталіях тепер замішаний і Бруклін. Він став все менше проводити час із рідними і цього року навіть пропустив традиційний сімейний відпочинок. Вікторія відмовилася платити за грін-карту сина, яка давала б йому право жити в США. Витрати взяв він батько Ніколи, мільярдер Нельсон Пельтц.

Був ще один неприємний момент, який активно обговорюють у пресі. Бренд Вікторії Бекхем брав участь у Паризькому тижні моди. Однак Вікторія не стала запрошувати на показ Ніколу Пельтц. А коли Бруклін із дружиною з’явився на обкладинці китайського Vogue, Вікторія прокоментувала це, порадівши лише за свого сина, не згадавши навіть імені його дружини.

Проте інсайдери запевняють, що Вікторія Бекхем дуже переживає через цей конфлікт із Миколою. Щоправда, незрозуміло, чому тоді вона не робить жодних кроків до примирення. Втім, як і Нікола. Прірва між сім’ями в такому разі тільки побільшає.

«Вікторії подобається, коли всі діти поряд із нею. Вона найбільше любить проводити час із нею. Дизайнер завжди з теплотою ставиться до коханих синів і по-справжньому любила Миколу з моменту їхнього знайомства. А зараз її серце розбите», – Діляться люди з оточення дизайнера. Є також припущення, що причина ворожнечі далеко не у всіх дрібних негараздах між невісткою та свекрухою. Подейкують, що Вікторії просто складно відпустити сина у вільне плавання та відступити у його житті на другий план. Екс-солістка Spice Girls виявилася до цього морально не готовою.

Читайте також:  Чи лагодить Дженніфер Лопес з колишньою дружиною Бена Аффлека

Можливо, мине час і Вікторія все усвідомлює. А Нікола не буде такою суворою до матері свого чоловіка. Сподіватимемося, що так воно і буде. Адже сімейні сварки – дуже неприємна річ.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я