Чому не можна залишати брудний посуд у раковині на ніч: прикмети та забобони

85

Вечірня вечеря нерідко є причиною брудного посуду, залишеного прямо на столі або кинутого в раковину. Не мити тарілки та келихи відразу після трапези у багатьох увійшло у звичку і саме собою злочином не є. Однак прикмети та забобони свідчать, що так чинити категорично заборонено.

По-перше, фахівці зазначають, що брудний посуд, залишений у кухонній раковині, є ідеальним середовищем для розмноження великої кількості бактерій, які можуть бути шкідливими для домочадців.

Якщо це трапляється іноді, це не проблема, але це може бути ризиковано, коли така практика продовжується і стає звичкою. Адже чим більше брудного посуду ви залишаєте в раковині, тим більше шкідливих мікроорганізмів матиме час та сприятливе середовище для розвитку.

Що кажуть прикмети та забобони

Суть заборони криється в самій звичці, адже залишити брудний посуд означає бути людиною безвідповідальною або не здатною правильно керувати своїм часом. Якщо дотримуватися цих переконань, то така звичка залучатиме нечисту силу та злих духів. Вони люблять безладдя та хаос.

За прикметами, брудна посуд, залишена на ніч, притягує до будинку погану енергію та викликає сварки та напругу будинку. Іноді це може спричинити розрив у відносинах. Завжди чиста кухня, з іншого боку, приваблює удачу та достаток до будинку.

Ложки та виделки, залишені немитими на ніч, згідно з прикметами стануть причиною візиту жінки-пліткарки. Вона зможе не тільки поширювати чутки, а й поганословити. Краще її візиту уникнути, для цього мийте ложки з вилками.

Тарілка в цій ситуації символізує сімейні стосунки, вірність та близькість між подружжям. Якщо не вимити тарілку, можливо відбудеться сварка або навіть зрада.

Келихи і чашки відповідають за взаємини з подругами, які, швидше за все, сильно зіпсуються або виявляться в ситуації важкого випробування на міцність.

Читайте також:  6 найгірших подарунків, які не варто дарувати на Новий рік

Залишки їжі можуть забити зливний отвір

Пам’ятайте, коли складаєте посуд у раковину перед тим, як її вимити, завжди спочатку очищайте від залишків їжі за допомогою паперових рушників.

Це дозволить вам не збанкрутувати на виклик сантехніка.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я