Чому Дональд Трамп розкритикував виступ вагітної Ріанни на Суперкубку

130

Виступ Ріанни на Суперкубку-2023 в очах мільйонів затьмарив навіть сам спортивний захід. Одні захоплюються ризикованим шоу, яке було розіграно вагітною співачкою як по нотах. Інші, серед яких і екс-президент Штатів Дональд Трамп, називають дії Ріанни плювком в особу нації. Давай розберемося, в чому тут справа, чому виступ співачки виявився таким ризикованим і чому люди буквально нездатні поставитися до того, що сталося нейтрально.

Яскравий виступ Ріанни

Справа про Суперкубок

Щороку найкращі команди Національної футбольної ліги США сходяться у фінальному матчі за звання чемпіона. Цей матч разом із супутнім йому святом називають Суперкубком або Супербоулом. У Штатах Супербоул найпопулярніша телевізійна подія року. На думку мільйонів, цей захід уже давно де-факто став національним святом.

Зрозуміло, ніякого такого шоу не може обійтися без музичного супроводу. Перед Суперкубком завжди виконують гімн США, а у перервах виступають зірки поп- та рок-музики. Артистам за виступи грошей не платять. Тим не менш, найкращі музиканти планети мріють виступити на Супербоулі, адже це і немислима популярність, і величезна честь!

Лютневий Суперкубок

На шоу у 2023 році місце центральної зірки відвели Ріанні. Для Рі-Рі виступ став подвійним випробуванням. По-перше, Супербоул став першим концертом співачки за 5 років. Ну а по-друге, виступати Ріанні довелося глибоко вагітною. Але відважна виконавиця прийняла виклик. І, якщо вірити музичним критикам, блискуче впоралася із завданням!

Незважаючи на живіт, що округлився, Ріанна виступила у звичній їй активній манері. Маса складних танцювальних рухів, енергійні пісні, яскраво-червоний костюм, що підкреслює вагітність співачки… Крім того, для кращої видимості зірка виступала на платформі, що зависла високо над стадіоном.

Як бачиш, Ріанна виклалася по максимуму. В інтерв’ю після Супербоула красуня повідомила, що заздалегідь відрепетирувала цілих 40 варіантів виступу! Судячи з того, як захопилися фанати співачки, шоу однозначно того вартувало. Вже зараз можна констатувати, що тріумфальне повернення Ріанни на сцену таки відбулося.

Читайте також:  Справа про наклеп проти Трампа

Критики та група підтримки

Зрозуміло, проти яскравої Рі-Рі також виступило чимало людей. Той самий Дональд Трамп безпосередньо розкритикував співачку у соцмережах, звинувативши її в ні багато ні мало образі цілої нації! Втім, у Ріанни з Трампом конфлікт тліє ще з давніх-давен. А ось Клара Делєвінь, Зендая, Шакіра, Олівія Уайлд і навіть колишній бойфренд співачки Кріс Браун активно підтримали красуню.

Наодинці виступила група критиків, яка обурилася «надто швидкою» вагітністю Ріанни. Справді, першій дитині співачки зараз лише 9 місяців! Щоправда, ці люди критикують швидше не саму Рі-Рі, а її дружину, закликаючи «дати дружині перепочинок». Втім, як бачиш, вагітність не завадила жінці виступити із воістину запальним шоу.

Яскрава картина

Ну і, нарешті, замовимо слово за найнесподіванішу зірку вечора Суперкубка. Публіку захопила Джастіна Майлз, сурдоперекладачка, завдяки якій шоу могли насолодитися глухонімі люди. Дівчина не просто зробила свою роботу на відмінно, а й показала глядачам виступ, гідний пісень Ріанни!

Як бачиш, Суперкубок цього року справді видався незвичайний. Втім, виступи артистів перед цією спортивною подією завжди були напрочуд запальними. Ось і тепер Ріанна просто підхопила тренд, що триває вже довше за чверть століття. А заразом забезпечила собі успіх як мінімум на наступні кілька років.

Фото на прев’ю Gettyimages

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я