Брітні Спірс публічно принизила Христину Агілеру і висловилася у своє виправдання

7

Життя Брітні Спірс налагодилося. Вона позбулася опіки батька, вийшла заміж і живе на втіху. Проте артистка не перестає потрапляти в скандали. Добре напівоголені образи на її сторінці в соцмережах (а іноді й не підлозі). Це справа Брітні. Але інколи співачка переходить межі, коли справа стосується інших людей. Так, нещодавно Брітні Спірс образила Христину Агілеру, жорстко прокоментувавши фігуру колеги з цеху.

Як Брітні Спірс образила Христину Агілеру

Зараз Брітні активно займається своєю фігурою та ділиться з передплатниками у Мережі своїми успіхами. Іноді навіть викладає відео тренувань. Видно, що зірка намагається і багато сил віддає прагненню вдосконалитись. Також Спірс іноді розмірковує на тему схуднення у своєму інстаграмі.

Нещодавно Брітні написала посаду про те, що вивела ідеальну формулу схуднення. І мова не про регулярні тренування та збалансоване харчування. Співачка пожартувала, що потрібно просто оточувати себе повними людьми, щоб на їхньому тлі виглядати стрункою. Все б нічого, але на цьому знаменитість не зупинилася. Вона вирішила надати передплатникам наочний приклад своїх слів.

Брітні заявила, що якби вона була на одній сцені з Крістіною Агілерою, то виглядала б худорлявою. Таким чином співачка наголосила, що, на її думку, у Агілери зовсім не ідеальне тіло. Крім того, Спірс написала і про те, що у Агілери зазвичай у підтанцьовці всі дівчата не худі.

«Якби в мене були такі ж танцівники, як у Христини Агілери, я мала б неймовірно маленький вид на сцені»— пожартувала Брітні.

Такі висловлювання поп-принцеси розкритикували фанати

Шанувальники Брітні не очікували від свого кумира подібних висловлювань. Співачки почали писати у коментарях, що в неї теж далеко не ідеальне тіло. Брітні розкритикували за те, що вона дозволила собі образити колегу. Коментарів було так багато, що Брітні не могла їх не помітити. Тому вона вирішила висловитись у своє виправдання.

Читайте також:  38 років по тому. Як зараз виглядають актори з «Поліцейської академії»

Насамперед поп-співачка зазначила, що вона не мала наміру образити Христину Агілеру. Вона просто поділилася своїми спостереженнями. Також Брітні наголосила, що її слова стали проекцією невпевненості у собі. Має намір принижувати когось вона б ніколи не стала, бо сама стикалася з цим у житті.

«Я в жодному разі не критикувала прекрасне тіло Христини. Воно таке, яке воно є! Я була одного разу на її виступі та помітила відмінність людей на сцені! Вона красива сильна жінка. Дякую, Христино, за те, що надихнула мене. Те, що я опублікувала, є проекцією невпевненості, з якою я весь час маю справу через те, як до мене ставилися мої батьки та засоби масової інформації»– Висловилася на свій захист Брітні.

Можливо, Спірс справді не хотіла нікого кривдити. Але надалі знаменитості з такою кількістю шанувальників та передплатників варто бути уважнішими до своїх слів.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я