3 простих рецепти ідеального сніданку

14

За час сну в крові знижується рівень глюкози, після пробудження ми відчуваємо голод та потребу у відновленні енергії. Саме тому снідати необхідно. Однак кожну господиню завжди мучить питання, що приготувати на сніданок, щоб сім’я була задоволена та сита. Ось три простих рецепти, які врятують вас, коли немає ідей.

Яєчня по-французьки у хлібі

Звична нам яєчня набуває нового смаку, якщо її приготувати за французьким рецептом. Разом із скоринками ароматного хліба вона стає більше схожа на бутерброд.

Складові:

  • 2 курячі яйця.
  • 2 скибочки хліба.
  • Дрібка солі.
  • 20 г олії.

Як приготувати:

  • Виріжте м’якоть із скибочок хліба.
  • Розтопіть олію на сковороді, обсмажте хліб із двох боків.
  • Розбийте яйця у виїмку у хлібі. Посолити і смажте до готовності.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Садиба Птахай (@birdparadisekaluga)

Американські млинці

Якщо звичайні млинці вже набридли, посмажте американські, більш відомі під назвою панкейки. Приготування триватиме не більше 20 хв.

Складові:

  • 250 мл молока.
  • 3 ст. ложки олії або 40 гр. розтопленої олії.
  • 1 яйце.
  • 4 ст. цукру.
  • 1 ч. л. розпушувача.
  • 1/4 ч. л. солі.
  • 170 гр борошна.

Як приготувати:

  • Збийте міксером або віночком молоко, яйця та цукор.
  • Додайте масло, воно має бути трохи теплим.
  • Змішайте борошно із сіллю та розпушувачем.
  • Потім просійте муку|борошно| в молочно-яєчну суміш.
  • Добре розмішайте, маса має бути однорідною.
  • Розігрійте сковороду, нічим не змащуючи.
  • Для одного панкейку вилийте на сковороду дві столові ложки тіста.
  • Коли з’являться бульбашки, переверніть млинець.
  • На іншому боці він смажиться швидше, тому слідкуйте, щоб не пригорів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Гарячі рецепти з Греції (@recepty_grechanki)

Солоні сирники із зеленню та манкою

Солоні сирники точно здивують вас смаком. Усі складові страви прості та доступні.

Читайте також:  5 причин відкласти телефон убік

Складові:

  • Сир – 500 г.
  • Яйця – 2 шт.
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Кріп – 30 г.
  • Петрушка – 30 р.
  • Олія для смаження.

Як приготувати:

  • У мисці збийте яйця віночком до появи піни.
  • Вилийте яйця у сир.
  • Додайте в суміш борошно, сіль та манну крупу, перемішайте до однорідності.
  • Зелень помийте, подрібніть і вмішайте в тісто.
  • Сформуйте сирники та обваляйте їх у борошні.
  • На сковороді розігрійте олію та обсмажте сирники з двох сторін до золотистої скоринки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Михайло Позняк (@fotisto.by)

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я