Якої нетактовності припустився принц Вільям на першій зустрічі з Меган Маркл

51

Нова книга про принца Гаррі та Меган Маркл вийшла досить суперечливою. Тим не менш, фанати герцогів Сассекських знайшли в ній багато цікавого. Автори книги попрацювали опитати близьких друзів подружжя, а ті поділилися з літераторами рідкісною інформацією. Так, наприклад, завдяки їм публіка вперше дізналася, як саме відбулася перша зустріч Вільяма та Меган! Якщо про першу зустріч Гаррі з коханою вже й так обізнаний кожен британець, то знайомство Маркл із братом її майбутнього чоловіка пройшло майже непоміченим. І дуже дарма!

Перша зустріч Вільяма та Меган. Незвичайні моменти

Діти Діани

Нині брати-принци ставляться один до одного з прохолодою. І сталося це, до речі, багато в чому через Меган. Адже раніше, до появи в житті Гаррі американської актриси, брати були буквально не розлий вода! Діти нещасної принцеси Діани ще в дитинстві зазнали страшного потрясіння. І найкращою підтримкою кожному з принців у ті трагічні дні виступав брат.

При цьому характерами Вільям та Гаррі завжди сильно відрізнялися один від одного. Молодший син Діани пішов у матір, виріс бунтарем та гульвісою. Старший, куди відповідальніший, більше взяв від принца Чарльза. Але харизму обидва спадкоємці британського престолу успадкували від матері, всесвітньо визнаної Королеви сердець!

Брат за брата

Відразу зауважимо, що принц Вільям став таким серйозним не випадково. Як старший із братів, Вільям завжди почував себе у відповіді за Гаррі. Герцог Кембриджський докладав усіх зусиль, щоб убезпечити молодшого брата від бід. Ну а Гаррі, відповідно, ніколи не мав секретів від старшого брата.

Тому, до речі, перша зустріч Вільяма та Меган змусила Маркла неабияк похвилюватися! Подейкують, так акторка не нервувала навіть за особистого знайомства з королевою Єлизаветою II! Літня аристократка — одна справа. Старший брат твого коханого – зовсім інше. Тим більше до Маркла явно доходили певні чутки.

Читайте також:  Хто і чому закидав Чарльза та Каміллу яйцями на відкритті пам'ятника Єлизаветі II

Непроста зустріч

Чи бачиш, близькі друзі принців знали про те, що Вільям серйозно стурбований. Принца хвилювала швидкість, з якою розвивався роман Гаррі та Меган. Серйозний Вільям щиро вважав, що молодшому братові варто було б дізнатися про свою пасію краще, а вже потім будувати з нею серйозні стосунки.

Маркл чудово розуміла — її можуть вважати банальною. мисливцем за титулами. Але за особистої зустрічі Вільям змінив гнів на милість. І навіть відпустив жарт, місце якого у розмові чоловіка з коханою брата, а не в розмові аристократа та актриси. “Радий нарешті познайомитися з тією, через кого на обличчі Гаррі постійно мелькає дурна усмішка”, – пожартував Вільям.

Втім, дехто з фанатів Маркл схильний вважати, ніби цей жарт був лише злий глузуванням герцога Кембриджського. Більшість, втім, сходиться на думці, що тоді Меган не мав проблем із королівською родиною. А фраза Вільяма мала просто розрядити обстановку. І за спогадами актриси це принцу вдалося. Хоча, зауважу, інші аристократи явно порахували б жарт нетактовним.

Фото на прев’ю Gettyimages

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я