Як виглядає дружина Валерія Залужного і що про неї відомо

2170

За останніх десять місяців в українців з’явилися нові кумири. І це зовсім не актори, співаки чи блогери. Одним із головних улюбленців публіки став Валерій Залужний, головнокомандувач ЗСУ. Що тут говорити, про нього навіть пісні вигадують. Залужний став для українців героєм цього часу. І, крім його професійної діяльності, шанувальників цікавить, звичайно ж, і особисте життя генерала, зокрема дружина Валерія Залужного. Як вона виглядає і що про неї відомо, розповімо та покажемо у цій статті.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від #МандруйУкраїною (@ukrainenow_travel)

Дружина Валерія Залужного Олена

Українці захоплюються не лише професіоналізмом та мужністю 49-річного Валерія Федоровича, а й тим, який він зразковий сім’янин та люблячий чоловік. Вже 20 років Залужний у шлюбі зі своєю обраницею Оленою. Разом вони виховали двох доньок. Старша, як відомо, продовжує справу батька. Вона військова. Молодша – мріє стати лікарем.

Валерій та його дружина Олена навіть через багато років спільного життя дуже трепетно ​​та з любов’ю ставляться один до одного. Це помітно навіть за загальним фото подружжя. Вони завжди обіймаються, міцно притискаються один до одного.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Європейська Солідарність Хмельниччина (@es.khmelnytsky)

Залізна леді

Олена Залужна працює фінансистом. Але є в неї й захоплення. Наприклад, туризм. Військову форму Валерій Залужний любить міняти на спортивний костюм та вирушати у туристичні походи. Звісно ж, у мирний час. Олена зазвичай становить чоловікові компанію, бо поділяє це захоплення.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Вечірній Чернігів?? (@vechirniy.chernihiv)

Цікаво, що хоч Олена безпосередньо і не пов’язана з політикою чи військовим середовищем, багато хто називає її «залізної леді України». Справа в тому, що Валерія Федоровича знають як залізного генерала. Це поширилося і його дружину.

Читайте також:  Байден обговорює питання безпеки з державами на східному фланзі НАТО

«Генерал із надійним сімейним тилом! Щира подяка дружині та всім-усім!», «У генерала класна підтримка сім’ї», «Я люблю їх обох, хоч наживо ніколи не бачилися. Усі українці люблять їх, адже така відданість своєму народу захоплює», «Такі сім’ї і мають бути, де чоловік та жінка – одне ціле. Дякую вам, сім’я Залужних, гордість нашої України», «Дуже гарна пара! Бажаю їм здоров’я. І нехай буде щастя! І світ!», «Дуже приємна та красива жінка. Нехай вам у всьому щастить. Миру та любові»– пишуть користувачі в Мережі про Валерію та Олену.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kiev/Київ♥️ (@typical_kiev)

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я