Як рейтингове британське видання принизило Кейт Міддлтон

12

Кейт Міддлтон вміє виглядати елегантно та граціозно. Для багатьох вона, без перебільшення, є зразком для наслідування. Однак недавнє фото Кейт Міддлтон, яке, до того ж, виявилося на обкладинці видання The Mirror, шокувало шанувальників принцеси Уельської. Дружина принца Вільяма опинилася в центрі скандалу. Піддані обурюються та сиплять гнівними коментарями. Що ж не так із фото, яке опублікували в газеті?

Чому фото Кейт Міддлтон на обкладинці стало таким скандальним

40-річна Кейт Міддлтон нещодавно, як і належить їй за статусом, взяла участь у різних заходах у рамках Дня пам’яті у Лондоні. Напевно, зараз піддані найбільше говорять про момент, коли король Чарльз та принц Вільям покладали вінки до пам’ятника солдатам, а королева-консорт та Кейт Міддлтон спостерігали за цим із балкона.

Ні-ні, справа не в тому, що принцеса Уельська повелася неналежно. Нічого такого не було. Навпаки, Кейт Міддлтон своїми емоціями демонструвала, що все, що відбувається їй, не байдуже. Був момент, коли принцеса, намагаючись стримати емоції, підібгала губи. Фотографи встигли сфотографувати цю мить. А пізніше знімок навіть потрапив на обкладинку рейтингового виданняПроте викликав скандал.

Причиною скандалу стало те, що фото принцеси невдало опрацювали. Кейт додали на знімку років 20. Це викликало бурхливу реакцію публіки. Адже насправді Міддлтон виглядає зовсім не такою, якою її показали. На заході вона була у чорному жалобному вбранні, але це не заважало принцесі виглядати елегантною та красивою. Знімок із обкладинки ж кричав про протилежне. Кейт виглядала як бабуся.

«Жіноненависницька провокація»

Одразу після публікації на видання посипалися гнівні коментарі. Публіка не зрозуміла, до чого таке спотворення зовнішності принцеси. Одні твердять, що це було зроблено навмисно, щоб принизити Кейт. Інші вважають, що в The Mirror опустилися до «женоненависницької провокації».

Читайте також:  Скільки? Як виглядали 3 дорогі весільні сукні Джей Ло

«Виглядає на 60 на цьому фото, хоча в житті вона не така», «Видання має бути соромно за те, як вони обійшлися з Кейт. Вона приголомшлива жінка. Але що вони показали на обкладинці?», «Ваше спотворене зображення принцеси Уельської на першій сторінці є женоненависницькою провокацією», «Одразу ж видно, що кадр невдалий. Була купа інших знімків із принцесою, але вони чомусь вибрали саме цей. Я думаю, це зовсім не випадковість, Що вони зробили з фото? Начебто спеціально наклали фільтр, який спотворює будь-яку, навіть найкрасивішу людину», «Це так низько — взяти і виставити граціозну принцесу старою бабкою»– Пишуть розлючені користувачі.

Більшість підданих та шанувальників британської королівської родини по всьому світу виступили у захисті Кейт. Проте багато хто також почав міркувати, що не так вже й молодо виглядає принцесачіплятися до фото на обкладинці. У Мережі навіть почали з’являтися порівняльні колажі, що показують, як постаріла принцеса.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від British Royal Family 🇬🇧 (@loveprincessdiana)

Що думаєш про ситуацію? Поділися думкою у коментарях.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я