Як Меган Маркл затьмарила навіть вихід Кейт Міддлтон у червоному

181

Поки всі довкола говорять про прем’єру документального серіалу про принца Гаррі та Меган Маркл, герцоги Сассекські ще більше підігрівають до себе інтерес своїми світськими виходами. Нещодавно подружжя з’явилося на особливому заході, квитки на який розбирали мільйон доларів. Це були гала-концерт та вечеря, організовані Фондом Роберта Ф. Кеннеді. Новий вихід Меган Маркл точно запам’ятався шанувальникам. А ще він співпав із яскравою появою Кейт Міддлтон на прийомі в Букінгемському палаці, що додало цій темі гостроти. Чим дивувала публіку герцогиня Сассекська цього разу, далі у матеріалі.

Чим запам’ятався новий вихід Меган Маркл та принца Гаррі у Нью-Йорку

У Нью-Йорк герцоги Сассекські добиралися з Лос-Анджелеса на приватному літаку. Захід, на який вони поспішали, проходив у готелі Hilton Midtown. Туди знамените подружжя приїхало вже на авто. Звичайно, Гаррі і Меган вільно помістилися б в одну машину, але прибули на трьох — їх супроводжували охоронці.

На заході Ripple of Hope Gala Сассекси були важливими гостями, оскільки їм навіть вручили нагороду. Як повідомляють у західній пресі, Гаррі та Меган відзначили за їхню боротьбу за права людини. Це стосувалося насамперед боротьби з расизмом, як повідомила Керрі Кеннеді, яка очолює фонд, який організував подію.

На цей важливий захід Меган Маркл завітала в розкішній білій сукні Louis Vuitton. Його створили спеціально для Мегана. Цим займався особисто креативний директор бренду Ніколя Геск’єр. Старання були недаремними: сукня справді сподобалася шанувальникам герцогині. Біле, довге, що підкреслює струнку фігуру Меган. Родзинкою вбрання стали відкриті плечі та спокусливий розріз.

Образ Меган Маркл

На вечорі Маркл стала втіленням елегантності. Вона зробила відповідну зачіску: волосся було гладко зачесане і зібране в пучок на потилиці. Меган доповнила образ стильними за всіх часів туфлями-човниками, а також маленьким чорним клатчем. У вухах герцогині красувалися діамантові сережки. А на пальці була ще одна важлива деталь. кільце з аквамариномякий належав матері Гаррі принцесі Діані.

Читайте також:  "Мама пішла". Не стало Джорджії Холт, матері співачки Шер

Меган не так часто носить цю прикрасу і, схоже, лише з особливих випадків. Кільце герцогиня отримала у подарунок від свого чоловіка у день весілля. З того часу кілька разів його бачили на Меган — на весільному прийомі і пізніше під час офіційного візиту до королівства Тонга.

На заході Гаррі та Меган, як це часто буває, трималися за руки. Вони встигли попозувати перед об’єктивами фотографів. А також вийшли на сцену, щоби забрати свою нагороду. Гаррі зазначив, що відстоювати права людини їх з Меган борг. «Ми живемо у світі, де обмін досвідом та історіями має величезний вплив. Важливо зробити все, що у ваших силах, якщо ви займаєте впливову, керівну чи іншу посаду»– зазначив Гаррі.

Як ти оцінюєш образ Мегана Маркла? Поділися думкою у коментарях.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я