Як копіпаст впливає на сайт

120
Соpypaste

Копіпаст – це не унікальний контент, який був частково чи повністю скопійований з інших джерел. Люди, які крадуть чужі тексти та контент із подальшим розміщенням на своїх ресурсах, називаються копіпастерами.

У пошуковому просуванні копіпаст відіграє вкрай негативну роль. Пошукові роботи швидко визначають джерело контенту та вносять сторінки-копії до чорного списку.

Для того, щоб перевірити розміщений на сайті контент, існує безліч онлайн-сервісів та програм. Для перевірки текстів ми рекомендуємо використовувати Advego Plagiatus або Etxt Антиплагіат. Ці програми дозволяють перевіряти як частину тексту, і сайт повністю.

Для захисту свого контенту існує кілька способів, одним з яких найпростішим є заборона виділення та копіювання тексту на сторінці. Це здійснюється за рахунок невеликого скрипту у коді сторінки. Також у пошуковій системі Яндекс можна підтвердити свої права на контент, і тоді пошукова система Яндекс вважатиме саме ваш сайт першоджерелом контенту та видаляти дублікати з мережі. На фотографії та зображення сайту найкраще накладати водяні знаки з логотипом або назвою компанії. Ці звичайні методи допоможуть уберегти контент від копіювання.

Читайте також:  Роль подієвого маркетингу в просуванні бренду

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я