Всіх пам'ятає і впізнав по голосу: у Володимирці розшукали рідних важкопораненого воїна з Рівненщини

12

У Дніпровському госпіталі ім. Мєчнікова щодня рятують сотні наших воїнів. Волонтери госпіталя щодня пишуть історії важких поранених. Однією з історій стала історія володимирчанина Сергія Печончика.

 

У мережі гендиректор лікарні імені Мечникова, Сергій Риженко опублікував пост про пошук рідних постраждалого воїна з тяжкими травмами. За словами Сергія Риженка, пацієнту Сергію 33 роки, він потрапив до медзакладу у стані коми.

Вже за короткий час відтоді, як звернулися з “Мєчки” волонтери, було чоловіка упізнано землячкою – Ольгою Юзвюк. Вона з Володимирця, Вараського району.

Знайшли номер дружини – підняли місцевий терцентр та волонтерів у Володимирці. Відзвонилась дружина Наталія, сконтактувала з лікарями і коханим…

Сергію Печончику з Володимирця – 33 роки. Вісім років одружений. Чудова і кохана дружина Наталя – його втіха. Цьогоріч їх дні щодня починались молитвами – чекали свого первістка. Але дочекались повістки з терцентру.

Наталія Печончик, дружина Сергія, розказала:

Коли мені сказали, що знайшовся Сергій, я мало в обморок не впала – з ним вже кілька днів не було зв’язку.

 Подзвонила – ледь говорить, каже, що трішки вже бачить. Він всіх пам’ятає і впізнав по голосу. Батьки Сергія вже знають. До нього поїхала сестра Валя, їй ближче. Ми весь час на зв’язку.

Маленькому Владиславу було два з половиною місяці, коли Сергій пішов до війська…

“Струс мозку, широка рвана рана тім’яної області, опіки обличчя, рогівки, кон’юнктиви, верхніх дихальних шляхів та ампутація лівої кисті”, – йдеться в дописі Сергія Риженка.

“Після вибуху телефони та документи розлетілися на шматки. Єдине прохання – тільки почути голос дружини. Після поранення пам’ять стерла всі телефони, які він знав все життя”

Отак і знайшли родину Сергія Печончика.

Читайте також:  Графік відключень світла 9 грудня у Рівному та області

Джерело: Підслухано в Костополі

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я