Врятувала йому життя, а потім подарувала щастя. Історія кохання Антоніо Бандераса та Ніколь Кімпел

32

Безперечно, Антоніо Бандерас — один із найзнаменитіших і харизматичних іспанських акторів. Він легко привертає увагу багатьох жінок, проте саме красуні Ніколь Кімпел вдалося отримати ключик від його серця. Дівчина Антоніо Бандераса на 20 років молодша за нього (хоча, за різними даними, ця цифра коливається від 19 до 21-го). І 62-річний актор зізнається, що щасливий зі своєю партнеркою. Познайомимося з чарівною Ніколь?

Дівчина Антоніо Бандераса Ніколь Кімпел: як усе починалося

Антоніо народився Півдні Іспанії, в Малазі. Цікаво, що актором він не мріяв. Його пристрастю був футбол. Він старанно тренувався і вирішив якось стати професійним спортсменом. Але доля мала на нього інші плани, і після травми Антоніо довелося відмовитися від цієї витівки. Повільно, але вірно він все глибше і глибше занурювався в ідею досягти успіху в акторській майстерності.

Майже через двадцять років після появи на світ Бандераса, на відстані понад 2000 кілометрів, у Німеччині народилася Ніколь Кімпел. Дитинство вона проводила у різних містах — все через професію батька. Однак кочовий спосіб життя багато в чому допоміг Ніколь. Вона знає завдяки цьому кілька мов, серед яких французька, німецька, англійська, голландська, італійська, арабська та іспанська. Також дівчина почала глибше розуміти культуру різних країн.

Доля розпорядилася так, що звела Ніколь та Антоніо разом

Актор та фінансовий консультант познайомилися на вечірці у рамках престижного Каннського кінофестивалю. Відбулася дуже своєрідна ситуаціяЗа словами Антоніо.

У той час Бандерас не знав, що у його тоді ще майбутньої подруги є майже ідентична їй сестра-близнючка на ім’я Барбара. Саме Барбара привернула увагу актора, і він, не вагаючись, заговорив із нею. «Але раптом з’явилася Ніколь, і моє серце тьохнуло. Вони дуже схожі, але я побачив у ній щось особливе, що змусило мене закохатися., – Згадує Антоніо. Але тоді він ще був одружений з Мелані Гріффіт. Тож перша зустріч була просто дружньою.

Читайте також:  Чи був роман між Андрієм Данилком та його сценічною «мамою» Інною Білоконь

Вихід із зони комфорту

Як тільки документи про розлучення Мелані та Антоніо були оформлені, він та Ніколь відновили контакт. Коли вони були разом, Бандерас зробив заяву, яка здивувала ЗМІ та його шанувальників. Актор сказав, що їде з Голлівуду на невизначений термінщоб зайнятися іншими важливими для нього речами.

Він зі своєю новою обраницею вирушив до Лондона вивчати дизайн одягу. Закінчивши курс, вони приступили до роботи над своїм першим великим проектом — ексклюзивною лінією одягу Antonio Banderas Design. Кожен із них привніс у команду щось своє. Антоніо та Ніколь чудово доповнювали один одного та зуміли зробити проект успішним.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nicole Banderas (@nickykim2807)

Як Ніколь врятувала життя Антоніо

Майже чотири роки тому Антоніо Бандерас зіштовхнувся із серйозними проблемами зі здоров’ям. Якось у нього стався серцевий напад. І, за його словами, швидка реакція Ніколь врятувала йому життя. “Коли у мене почалися симптоми, вона знала, що відбувається. Вона поклала мені під язик пігулку аспірину, і це врятувало мені життя. У мене з’явився другий шанс, і з того часу в моєму житті дещо змінилося»– Згадує Бандерас.

Відносини Ніколь та Антоніо стали ще міцнішими, зв’язок став більш інтенсивним, і вони вирішили почати звертати увагу на найважливіші речі у житті. «Речі, яким я надавав великого значення, перестали бути важливими. Я перейшов на те, щоб звертати увагу на реальні речі. Мою дочку, моїх друзів, мою сім’ю».

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nicole Banderas (@nickykim2807)

Другий шанс насолодитися спільним життям

Довгий час Ніколь та Антоніо жили на кілька країн, серед яких Англія, Іспанія та США. Але пара вирішила влаштуватися в Андалусії після серцевого нападу Антоніо. Бандерас часто відкрито і публічно демонструє величезне кохання, яке він відчуває до своєї батьківщини. Тому він, не вагаючись, знайшов час у своєму щільному графіку, щоб показати своїй обраниці кожен куточок цієї прекрасної землі.

Читайте також:  Як Пірс Броснан зворушливо привітав дружину з 59-річчям

Ніколь дуже чітко висловила свою думку щодо життя в Іспанії. «Я сумую за своєю сім’єю, бо не проводжу з ними стільки часу, як раніше. Але моє місце поряд з Антоніо. І це компенсує все інше. Я дуже щаслива у Малазі. Місто прийняло мене з розкритими обіймами».

8 років разом. А як же весілля?

Засоби масової інформації люблять оголошення про одруження. Вони завжди спекулюють на цьому та запитують про весілля зірок в інтерв’ю. Але поки весільних дзвонів у будинку Бандераса не було і, схоже, не буде. Антоніо роз’яснив свою позицію щодо цього. «Я ніби одружений. Ніколь моя дружина, а я її чоловік. У нас все добре”– сказав актор.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nicole Banderas (@nickykim2807)

Одружені вони офіційно чи ні — яка різниця? Шанувальникам подобається бачити, як вони щасливі разом. Сподіваємося, що пара збереже своє кохання на довгі роки.

Джерело: Bright Side

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я