Що зазвичай купують з доставкою із США: популярні бренди одягу та взуття

10
США

Уже багато років американські виробники одягу та взуття відомі в усьому світі завдяки якості продукції. В асортименті компаній є джинси, сукні, кросівки, туфлі та інші складники базового гардероба. У статті ми розповімо про найпопулярніші бренди одягу та взуття із США, а також про те, як замовляти товари з доставкою в Україну.

ТОП американських брендів

До списку входять:

  1. Levi Strauss & Co. Компанія була заснована в середині XIX століття в Сан-Франциско і стала піонером у виробництві джинсів — спочатку для шахтарів, а пізніше і для звичайних американців. Сьогодні в асортименті Levi’s є найрізноманітніший джинсовий одяг, зокрема сорочки, куртки, спідниці.
  2. Calvin Klein Inc. Спочатку компанія завоювала популярність завдяки культовому одягу з джинсової тканини, але сьогодні в асортименті є безліч різновидів товарів: від верхнього одягу до білизни. Також Calvin Klein випускає лінійки аксесуарів і парфумерії.
  3. The North Face. Це один із найвідоміших американських виробників одягу та взуття для активного відпочинку. Компанію було засновано в середині минулого століття для виробництва туристичного спорядження, але з часом вона розширила асортимент, включивши до нього куртки, черевики, термобілизну.
  4. Nike. Цей бренд з’явився відносно недавно — у 60-х роках минулого століття. Всесвітньої популярності кросівки та інше спортивне взуття від Nike набули завдяки інноваційному дизайну та використанню передових технологій у виробництві.
  5. Converse Inc. Цей бренд був заснований на початку XX століття в штаті Массачусетс і спеціалізувався на виробництві жіночого, чоловічого, дитячого взуття на гумовій підошві. Пізніше були представлені перші кросівки Converse All Star. З того моменту компанія здобула популярність як виробник модного спортивного взуття.

Взуття

Як купити оригінальні американські товари з доставкою в Україну

Є кілька варіантів: придбати бажані речі в українських магазинах з великою націнкою, скористатися послугами байєра, заплативши йому солідну суму за допомогу, або замовити товари в офіційних магазинах.

Читайте також:  5 найчастіших помилок під час оренди автомобіля. Перевірте, чи не робите ви їх!

Останній варіант найвигідніший, але не всі американські компанії відправляють замовлення в Україну. Для вирішення цієї проблеми можна скористатися послугами Нова Глобал. Доставка з Америки в Україну за допомогою цього сервісу триває кілька тижнів і обійдеться недорого. Потрібно тільки зареєструватися на сайті, отримати персональну адресу e США nf оформляти всі покупки на неї, після чого товари будуть відправлені в Україну, де їх можна буде забрати у відділенні або поштоматі.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я