Райан Рейнольдс випадково розкрив стать своєї четвертої дитини під час жартівливого інтерв’ю

112

Стать дитини Райана Рейнольдса нарешті стала відома громадськості! Що характерно, ці відомості розкрив шанувальникам сам актор. У ході останнього інтерв’ю Райан, як завжди, щосили сипав жартами. Але пронизливі журналісти одразу звернули увагу на те, як зірка сформулювала одну зі своїх хохм! Тепер фанатам Рейнольдса не дає спокою лише одна думка. Чи бачиш, не виключено, що знаменитий хитрюга банально розігрує чесну публіку!

Стать дитини Райана Рейнольдса більше не секрет

Оманлива зовнішність

На перший погляд Райан Рейнольдс справляє враження легковажного гульвіси. Але шанувальники артиста знають, яким він є насправді. Так, Райан обожнює жарти та розіграші. Зокрема, саме любов до таких витівок колись звела Рейнольдса з його теперішньою дружиною! Але легковажним ловеласом артиста не назвеш!

Уроджений канадець, Рейнольдс виріс у глибоко віруючій католицькій сім’ї. Батько актора був суворим, але справедливим батьком. А троє старших братів завжди стояли за Райана горою! Якось, наприклад, зовсім юний ще Рейнольдс вирішив проколоти собі вухо. Але від гніву батька його врятували брати. Старші в таємниці від молодшого теж прокололи собі вуха, і суворому таткові залишалося лише вилаятися крізь зуби!

Відповідальний сім’янин

Шанувальники Райана Рейнольдса та його коханої Блейк Лайвлі всерйоз вважають цю пару найщасливішою родиною Голлівуду. У відносинах Рейнольдса і Лайвлі перебуває місце як жартам на межі фолу, так і щиру турботу та ніжність. Навіть на публіці ці двоє не соромляться демонструвати світові своє кохання.

9 вересня 2012 року Райан та Блейк стали чоловіком та дружиною. З того часу минуло понад 10 років. Лайвлі подарувала коханому чотирьох дітей. Але пронозливі папараці досі лише знизують плечима, коли їх просять знайти докази невірності Рейнольдса дружині. Людина, яку тричі називали серед найспокусливіших чоловіків планети, виявилася прекрасним чоловіком!

Читайте також:  Вікторію Бекхем розкритикували за вітання невістки з днем ​​народження

Батьки з великої літери

Та й як батько Рейнольдс, зважаючи на все, чудово «тримає марку». Так, в інтерв’ю Райан не скупиться на епітети на адресу своїх дочок, назвавши малюків якось «зграєю гоблінів, що кричать». Але в той же час актор цілком відверто зізнається: хоч бути батьком і складно, але своїх дівчаток він любить до втрати пульсу!

Троє перших дочок Рейнольдса, Джеймс, Інес та Бетті, з’явилися на світ у 2014, 2016 та 2019 році відповідно. А в лютому 2023 року народився четвертий спадкоємець Райана та Блейк. Що характерно, зараз публіці відома лише стать дитини Райана Рейнольдса. Адже зіркове подружжя числяться серед найпотаємніших батьків Голлівуду!

Власне, навіть цю інформацію фанати отримали випадково. У розмові про «Cocaine Bear», останній свій фільм, Рейнольдс упустив: «Ми хотіли надати це ім’я доньці, але права на назву вже забронювали творці стрічки!Прихильники досі гадають, чи випадково Райан поділився зі світом цією інформацією. Адже від Рейнольдса можна очікувати!

Фото на прев’ю Gettyimages

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я