Олена Зеленська зустрілася з королевою Каміллою в рамках робочої поїздки до Великої Британії

15
Олена Зеленська та Камілла

29 лютого 2024 року стало відомо, що Олена Зеленська зустрілася з королевою Каміллою. Візит відбувся в межах робочої поїздки першої леді України до Великої Британії. Про те, яким був прийом і що ж дружина президента робила в гостях у монаршої сім’ї, ти дізнаєшся в нашому матеріалі в найближчі кілька хвилин.

Олена Зеленська зустрілася з королевою Каміллою

Олена Зеленська

Безумовно, те, що Олена Зеленська зустрілася з королевою Каміллою, важливо для нашого інформаційного простору. Адже, як неважко здогадатися, це знак тісних взаємин України і Великої Британії. Проте важливо відзначити і той факт, що це зовсім не перший візит першої леді в гості до дружини монарха.

Олена Зеленська

Так, наприкінці осені 2022 року королева запросила Олену Зеленську на важливий захід у межах соціальної кампанії “16 днів активності ООН проти гендерного насильства”. До слова, на зустрічі були присутні й лідери інших держав. Королеви Бельгії та Йорданії, кронпринцеса Данії, перша леді Сьєрра-Леоне, графиня Уессекська Софі. Загалом же державний прийом відвідало понад триста гостей.

Олена Зеленська

Тоді у першої леді України була важлива місія. Розповісти про жахи, з якими змушені стикатися жінки, діти та люди похилого віку на окупованих територіях країни. Сьогодні ж Олена Зеленська відвідала Каміллу в межах своєї робочої поїздки до Великої Британії. Так, дружина президента побувала в головному офісі Amazon Web Services. Бачиш, ця компанія забезпечує потребу в гаджетах для навчання українських дітей.

“Вдячна королівській родині”

Олена Зеленська

Що ж до Камілли, то Зеленській було важливо подякувати королівській родині і всьому народу Великої Британії за підтримку українського народу в боротьбі за свою свободу і незалежність. Важливо зазначити, що прийом першої леді був неймовірно теплим. Так, дружина Чарльза зустріла Олену на порозі і розцілувала в обидві щоки.

Читайте також:  Шойбле: німецька єдність, Європа, Остполітик

Олена Зеленська

“Подякувала за підтримку України. За притулок для 200 тисяч українських біженців і регулярні зустрічі з ними. Впевнена, наші народи мають спільні цінності: життя, свобода і демократія. Вдячна королівській родині за теплий, як і завжди, прийом і за послідовну підтримку України в боротьбі за свою свободу”, – поділилася Олена в Instagram результатами поїздки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я