Не віриться! Як виглядають актриси з серіалу «Друзі» через 29 років

133

Шанувальники трьох красунь із серіалу «Друзі» знають, що актриси дружать не лише на знімальному майданчику. Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу та Кортні Кокс підтримують дружні стосунки досі. Ось тільки приятельські посиденьки влаштовують досить рідко, адже кожна з трьох акторок має досить насичений графік. Але відмовитись від особливого запрошення Кортні Кокс ні Джен, ні Ліза не змогли. І днями три зірки серіалу «Друзі» знову з’явилися на публіці разом, як за старих добрих часів!

Зірки серіалу «Друзі» знову разом

«Чудова шістка»

«Друзів» не дарма визнали одним із найкращих комедійних шоу за всю історію американського телебачення. Чи бачиш, останній епізод серіалу вийшов на екрани ще у далекому 2004 році. А мільйони шанувальників «Друзів» досі борються за повернення їхнього улюбленого шоу на екрани. Аж надто люди прикипіли душею до «чудової шістки» акторів і пригод їх персонажів.

Утім фанатам серіалу є на що сподіватися. Адже не дарма творці шоу навіть випустили в 2021 році спеціальний епізод під назвою «Друзі: Возз’єднання»! Спочатку, втім, продовження «Друзів» мало з’явитися на екранах у 2020 році, але пандемія коронавірусу сплутала телевізійникам усі плани.

Трійця подружок

Саме у 2021 році шанувальники знаменитого шоу востаннє бачили Дженніфер Еністон, Лізу Кудроу та Кортні Кокс на одному екрані. Кожна з цих артисток поважає і своє, і чуже особисте життя. Та й вічно завантажені робочі графіки не дають трійці зустрітися на якомусь із голлівудських прийомів.

Але тут Кортні Кокс отримала звістку про те, що на Алеї слави Голлівуду відкриють для неї іменну зірку. За історію американського кіно такої честі удостоїлося лише 2750 акторів. На перший погляд, число це величезне. Але якщо вдуматися, швидко зрозумієш — будь-кому подібні почесті не надають!

Читайте також:  Чому ні розлучення, ні чутки про зради не змогли розлучити Жан-Клода Ван Дамма та Гледіс Португез

Дружнє прохання

Що характерно, скласти їй компанію на церемонії Кортні Кокс попросила не когось, а своїх знаменитих товарок. Тож три зірки серіалу «Друзі» знову з’явилися на публіці разом! Зрозуміло, невдовзі на церемонії яблуку не було де впасти. Фанати шоу у захваті аплодували своїм кумирам.

Але лише дружньою підтримкою Дженніфер Еністон і Ліза Кудроу не обмежилися. Колишня дружина Бреда Пітта поділилася зробленими на церемонії знімками у Мережі. А ще дві подружки разом вимовили відчутну промову, присвячений Кортні. «Для нас величезна честь бути сьогодні тут як твої подруги, сім’я або навіть сестри.», – сказала Дженніфер.

Потім Еністон розвинула думку: «Дружити з Кокс все одно що бути частиною її сімейства. Вона ніби несе за тебе відповідальність, завжди підтримає у скрутну хвилину, випромінює турботу та участь. І так із найпершої зустрічі!» «Кортні була такою майже 30 років тому, коли ми вперше зустрілися, і досі залишається найкращою з найкращих», – Підтримала подругу Ліза. Так, такій дружбі можна тільки позаздрити!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я