Москва зміцнює фронт під Кремінною

22

Російські військові продовжують зазнавати тиску з боку українських сил у районі невеликого східноукраїнського міста Кремінна, згідно з британською оцінкою.

Останніми днями Росія, ймовірно, зміцнила свою лінію фронту в районі Луганської області, повідомило Міністерство оборони Великобританії у своєму черговому оновленні розвідданих. Вона побудувала нові великі оборонні споруди і, швидше за все, зосередиться на утриманні позиції.

Цей район важливий із погляду логістики для російського фронту у східному Донбасі, а Кремінна також є важливим містом у Луганську, пише міністерство. Кремль використовує «звільнення» території для виправдання агресивної війни проти України.

Кремінна знаходиться на північ від промислового міста Бахмут, за яке вже кілька місяців триває суперечка. Останнім часом ситуація загострилася і біля найменшого містечка.

З початку агресивної війни Росії проти України наприкінці лютого Міністерство оборони Великобританії щодня публікує інформацію про перебіг війни, посилаючись на дані розвідки. Це спосіб британського уряду протистояти російському наративу та тримати союзників у вузді. Москва звинувачує Лондон у цілеспрямованій кампанії з дезінформації.

Читайте також:  Хіпкінс змінить Ардерн у Новій Зеландії

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я