“Коли альо не альо” у Рівному розгорівся скандал через штраф за паркування (відео)

32

Керівник Патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук оприлюднив відео.

Мова йде про ситуацію на вул. Мазепи. Громадський діяч Роман Коваль за словами патрульний порушив ПДР припаркувавшись у забороненому місці. Однак, зауваження патрульних йому не сподобалось, далі почався словесний конфлікт.  Публікуємо пряму мову обох сторін.

Керівник Патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук:

“Насправді не дуже смішно, бо ніби ж то минув час що телефонне право щось вирішує, за це ми дуже довго боролись під час Революції Гідності й проводили реформу ДАІ!

Цієї суботи трапилась подія, яку містер Роман Коваль вирішив винести в публічну площину своїм дописом в FB, і зараз оскільки це все набуло суспільного резонансу,я хочу надати трохи об’єктивності ситуації,з нагрудних камер патрульних!

Не можу собі дозволити поставити незапікане відео, бо кількість матів і погроз зашкалює.

На постійній основі опрацьовуємо парковку на вул. Мазепи, де знаходиться Пожежна частина №1 ,оскільки це заважає швидкому виїзду рятувальникам на надзвичайні події,так трапилось і цього разу коли пан Роман і інші порушники ПДР знехтували людською безпекою.

Патрульні поліцейські надзвичайно поважають ЗСУ, всіляко допомагають і сприяють у всіх ситуаціях військовослужбовцям, оскільки разом боронять нашу рідну землю на фронті.

Пан Роман почав розмову зверхньо з брудної лайки до патрульного і що він тільки повернувся з фронту де воює,а ви тут ніхто.

Я не виключаю того, що патрульний міг би обмежитись попередженням у даній події, якби зі сторони порушника була б хоча б нотка поваги, але так не сталось, пиха зробила своє і порушник вдався до погроз “незрозумілого характеру”) вже в мою сторону, як керівника,на що я йому відповів, уже після детального перегляду відео через 2 дні, що “м’яко кажучи” не бажаю з ним спілкуватись. До мене і до інших керівників телефонувати не треба, а варто просто дотримуватись ПДР”.- йдеться у дописі Сергія Мерчука.

Роман Коваль також опублікував власну версію цієї ситуації:

“Я не хотів писати про цей інцидент, що стався біля управління Державної Пожежної Служби в суботу 26.11.2022 року з моєю участю. Але відповідь начальника патрульної служби п. Мерчука Сергія Юрійовича – мене зачепила!

Я – офіцер ЗСУ, приїхав на кілька днів в Рівне і в неділю знову мав виїхати на Південь. З дозволу чергового ДПС залишив авто, яке нікому не мішало , і пішов на кілька хвилин скупити все необхідне в дорогу. Коли повернувся, біля виїзду з управління пожежної служби стояла патрульна машина. Підійшов сержант, представився.

Я теж представився, сказав, що є офіцером і що взавтра їду назад на місце служби. На що патрульний почав зачитувати мені правила про порушення. Я сказав, що я ніякого злочину не зробив, просто немає де припаркувати авто, показав машини, котрі стоять поруч. Закінчилося тим, що я отримав штраф за неправильне паркування, а зі своєї сторони в усній формі висловився нецензурно про роботу патрульних. Потім подумав- за що мене оштрафували? Конфлікту могло й не бути, якби було достатньо місць для паркування і порозуміння між сторонами. Можна було б зважити й на те, що я повернувся на кілька днів з війни, можна було висловити зауваження, можна було зважити й на вік, але питання сьогодні в іншому.

Я написав п. Мерчуку С.Ю. в приват і отримав ще й погрози і щоб я “вивчив ПДР”.

То топер, п. Мерчук , скажу вам наступне. Йди на*уй! Я досить добре знаю правила дорожнього руху і дуже рідко перехожу на особистості. Але те, що ти написав, я оприлюднюю і коли приїду в Рівне, обов’язково зайду в гості. Тоді те , що ти мені написав, я хочу почути особисто! Домовилися?

До зустрічі! PS.це посвідчення сержанта, що виніс мені штраф, а відповідь мента Мерчука я прибережну для зустрічі.”

Читайте також:  Назвали причини, чому у квартирах рівнян холодно: зима буде складною

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я