Кейт Міддлтон змінила 7 розкішних образів у американському турне

51

Вперше як принц і принцеса Уельських Вільям і Кейт вирушили в закордонний тур. Вони відвідали США, де кожну хвилину триденного туру було задіяно в розкладі. Зрозуміло, що відвідуючи різні заходи, Кейт змінила багато нарядів. Втім, як і її чоловік. Але так повелося, що до образів Кейт уваги завжди більше. Принцеса вміє виділятися, але при цьому не бути яскравою та помпезною, щоб її бачили у натовпі з космосу. Сьогодні опишемо останні вбрання Кейт Міддлтонякі запам’яталися шанувальникам з її американського турне

Останні вбрання Кейт Міддлтон: модний тур принцеси в США

Звичайно ж, Кейт та Вільям вирушили до США не свої вбрання демонструвати. Їхня поїздка в першу чергу була пов’язана з врученням премії Earthshot Prize, яку отримують ті, чиї екологічні проекти приносять найбільшу користь планеті. Але, окрім церемонії вручення нагород, Кейт та її чоловік відвідали й інші заходи. Давай разом виберемо, на якому з заходів принцеса виглядала найкраще. Спойлер – ми за ефектну зелену сукню.

Лаконічний брючний костюм

Після перельоту люди часто втомлюються і виглядають трохи пом’ятими. Але це явно не історія Кейт Міддлтон. Вже з літака вона вийшла у всеозброєнні (а озброїлася своєю елегантністю та королівською витонченістю). Кейт була в костюмі брючному Alexander McQueen глибокого фіолетового відтінку. До костюму вона підібрала водолазку та улюблені туфлі-човники. Також образ доповнила сережками, які раніше належали до її свекрухи.

Зустріч із мером Бостона

На цю зустріч Кейт завітала у темно-зеленому пальті Alexander McQueen, під яким ховалося картата сукня Burberry. Все на принцесі було підібрано в тон, включаючи сумочку та туфлі.

Елегантний образ на баскетбольній грі

Гра Вільям і Кейт дивилися у VIP-ложі. Виглядати треба було відповідно. І Кейт блискуче впоралася із цим завданням, обравши для спортивного заходу синій жакет Chanel і прості чорні штани. Родзинкою образу став масивний позолочений ланцюг на шиї принцеси.

Читайте також:  Король Чарльз зустрівся з українськими біженцями у Шотландії

Жіночий образ з костюмом Roland Mouret

Всі образи Кейт тією чи іншою мірою відрізняються жіночністю, але вбрання Кейт з другого дня американського турне було максимально принцесним. І справа не так у сливовому костюмі Roland Mouret, як у ніжно-рожевій блузці з бантом на шиї. З такими елементами треба бути обережним, адже є ризик перетворитися на професора Амбридж із Гаррі Поттера. Але Кейт вдалося створити романтичний образ і не переборщити з деталями.

Образ з коричневим пальто

На набережній Східного Бостона Кейт та Вільям знову зустрілися з мером Мішель Ву та іншими високопосадовцями. Говорили про кліматичні зміни та проблеми, що впливають на берегову лінію Бостона. Погода не була лагідною, тому Кейт одяглася тепліше. Вибрала двобортне коричневе пальто Alexander McQueen, чоботи, шарф та рукавички в тон. Також на принцесі був теплий помаранчевий комплект із водолазки та спідниці.

Сувора сукня в Центрі розвитку дитини

Також Уельси відвідали Центр розвитку дитини Гарвардського університету. Кейт обрала досить суворе вбрання. У багатьох вона викликала асоціації зі шкільною вчителькою. Міддлтон була в сукні Emilia Wickstead з «вічним» принтом гусяча лапка. Образ добре розбавила блакитна сумочка Mulberry.

Та сама зелена сукня

І ось він наш фаворит! Ми докладно писали про це вбрання принцеси з церемонії вручення премії Earthshot Prize в іншій статті. Це зелена сукня Solace London перегукувалося з образом принцеси Діани на заході у Малайзії. До речі, Кейт обрала ті самі прикраси. Приталена сукня з відкритими плечима добре наголосила на стрункості Кейт. Здається, всі тільки на неї дивилися. Девід Бекхем, який також був присутній на заході, ніби залишився під враженням. Усі помітили, як він дивився на принцесу.

Читайте також:  Кейт Міддлтон і принц Вільям чекають на четверту дитину

Який образ Кейт з американського турне вразив тебе найбільше? Чи хотіла б повторити якийсь із них у своєму гардеробі?

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я