Чому Леонардо Ді Капріо кидає всіх дівчат після їхнього 25-річчя

74

Головний голлівудський серцеїд Леонардо Ді Капріо знову вільний! Актор близько п’яти років зустрічався з моделлю Камілою Морроне, падчеркою Аль Пачіно. Але як тільки дівчині виповнилося 25 років, наш мачо розірвав із нею стосунки. Дивно, але це традиція. Ді Капріо ніколи не зустрічався ні з ким старше цього віку. Давай розберемося, чому Леонардо Ді Капріо та Каміла Морроне розлучилисяЯкими були їхні стосунки і чому в Мережі зараз так багато жартів про забобони актора з приводу віку його партнерок.

Леонардо Ді Капріо та Каміла Морроне розлучилися

Шанувальники вважали Леонардо та Камілу однією з найкрасивіших пар Голлівуду. Їх роман розпочався близько п’яти років тому, і спочатку закохані не афішували свої стосунки. Публічно як пара знаменитості постали 2020 року, коли з’явилися разом на церемонії вручення премії «Оскар». Щоправда, навіть тоді вони не позували разом перед фотографами.

Знайомі актор та модель вже дуже давно. Зрозуміло, Каміла змалку знала Леонардо — через екран. Пізніше вони познайомилися особисто. Справа в тому що Леонардо – друг Аль Пачіно. А останній уже багато років зустрічається із матір’ю Камілі. Так і вийшло, що через кілька років після знайомства між Ді Капріо та Морроне спалахнули почуття.

Але музика грала не надто довго. Днями інсайдери повідомили, що пара розлучилася. Кажуть, що вони розійшлися мирно і ворожнечі між ними немає. Але причина розлучення залишається загадкою. Щоправда, є припущення. Люди з оточення пари вважають, що у них не склалося через роботу та щільні графіки. Поступово вони почали проводити менше часу разом та віддалилися один від одного. Востаннє парочку бачили разом на пляжі в Малібу, де вони вигулювали вихованців Моррон. Це було ще на початку липня. Тоді папараці підловили невелику сварку Лео та Камілі. Є ще одна цікава теорія з приводу розставання знаменитостей.

Читайте також:  Два тижні у комі та 14 операцій. До чого якось довів себе Меттью Перрі

Невже справа у віці

Уважні фанати Ді Капріо давно помітили, що він завжди зустрічається з дівчатами, які набагато молодші за нього. Причому їхні стосунки тривають до певного моменту, а саме до того, поки обраниці Леонардо не стукне 25. Звичайно, все це може здатися дурістю та повною нісенітницею. Але факти говорять самі за себе — по Мережі навіть гуляє створений шанувальниками актора графік, який показує, що з усіма своїми обраницями Лео розлучився до їхнього 25-річчя.

Ось кілька прикладів. Оскароносний Ді Капріо п’ять років у нульових зустрічався з Жизель Бюндхен. Вони розлучилися, коли супермоделі виповнилося 25. Така сама історія сталася і з іншою моделлю Бар Рафаелі. Пізніше Лео зустрічався з 23-річною Блейк Лайвлі. А потім ще з двома моделями, які не досягли вікового порога 25 років. Ще були Келлі Рорбах та Ніна Агдал. З ними актор розлучився практично відразу після їхнього ювілею.

У Мережі жартують про забобони актора

Багато фанатів Ді Капріо вже давно вирішили, що Лео має певні забобони з приводу віку його обраниць. І зараз після розлучення актора з Камілою Морроне, коли теорія ще раз підтвердиласяу Мережі стало набагато більше жартів та мемів з цього приводу.

«Три неминучі речі: кінець життя, податки і Леонардо Ді Капріо, що розлучився зі своєю дівчиною до того, як її префронтальна кора повністю розвинеться», «Думка про те, що тепер Леонардо Ді Капріо, можливо, зустрічається з кимось, хто народився в нульових, насправді лякає», «Білий дим повалив із труби на даху старшої школи Північного Голлівуду, сигналізуючи про те, що Леонардо Ді Капріо вибрав нову дівчину»— жартують у Мережі.

Читайте також:  Хейлі Бібер та Селена Гомес закопали сокиру війни та опублікували спільне фото

А один із користувачів задається питанням, як актор розлучається зі своїми дівчатами. Починає сварки за пару місяців до їхнього 25-річчя, щоб не було так підозріло? Або, може, у день народження залишає записку: «Вибач, тобі 25. Я так не можу».

Сміється сміх. Але багато шанувальників, дізнавшись про розставання Камілі та Леонардо, засмутилися. А тобі подобалася пара?

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я