Бундесвер починає перекидання системи Patriot до Польщі

14

Були деякі розбіжності щодо пропозиції німецької системи протиповітряної оборони Patriot для Польщі. Тим часом угоди було досягнуто. Тепер буде розгорнуто три системи. Перші солдати вирушать сьогодні.

 

Бундесвер починає перекидання системи Patriot до Польщі

Бундесвер починає перекидання своєї системи ППО Patriot до Польщі. Перші солдати мають вирушити з Бад-Зюльце (Мекленбург-Передня Померанія) зі своїми машинами вже сьогодні, як стало відомо Deutsche Presse-Agentur із кіл служб безпеки. Найближчими днями системи озброєння також буде перевезено до сусідньої країни. Загалом три ескадрильї мають забезпечити захист критично важливої ​​інфраструктури союзника НАТО поблизу кордону з Україною.

Після ракетного удару по польській території у листопаді міністр оборони Крістіна Ламбрехт (СДПН) та її польський колега Маріуш Блащак домовилися про те, що німецькі системи протиракетної оборони Patriot будуть перекинуті до Польщі. Тим часом Блащак викликав значне невдоволення у Берліні, оскільки висловив припущення, що «Патріотам» було б краще розміститися в Україні. Тим часом стало зрозуміло, що три пожежні частини таки прибудуть до Польщі. Крім того, Німеччина передасть Україні систему протиповітряної оборони Patriot, щоб підтримати країну в оборонній боротьбі проти Росії.

.

Читайте також:  Виселення з "Хамбахер Форст 2018" було законним

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я