88-річна Софі Лорен викликала фурор своїм новим виходом у Мілані

29

Нещодавно легендарна Софі Лорен відсвяткувала 88-річчя. Італійська актриса та співачка останнім часом нечасто виходить у світ. Проте кожен її вихід — подія. Подією стала поява Софі на відкритті її нового ресторану в Мілані. Так-так, знаменитість вміє дивувати не лише на сцені. Вона, виявляється, ще й майстриня у кулінарії, що згодом вилилося у відкриття ресторанів з її ім’ям. Докладніше про те, як відбулося відкриття нового Sophia Loren Restaurant і про те, як зараз виглядає Софі Лорендалі у нашій статті.

Як зараз виглядає Софі Лорен

Софі Лорен вже не так часто з’являється на публіці, як колись. Зараз знаменитість віддає перевагу спокійному і тихому способу життя. Багато часу Софі проводить на своїй італійській віллі. Але відкриття ресторану її імені зірка пропустити не могла. І своєю появою на заході вона справила справжній фурор. У Мережі з’явилося кілька яскравих фотографій, що вразили шанувальників знаменитості.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sophia Loren Restaurant (@sophialorenrestaurant)

А приголомшило фанатів те, що у свої 88 років Софі виглядає просто чудово. Вона зовсім не схожа на буркотливих бабусь, які сидять біля під’їзду та обговорюють усіх і вся. Софі Лорен – розкішна жінка в будь-якому віці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sophia Loren Restaurant (@sophialorenrestaurant)

Образ знаменитості

Для заходу зірка обрала витончене вбрання, яке підкреслило відмінний смак Софі. Це був брючний костюм від Giorgio Armani. Яскраві прикраси додали простого вбрання шику. Вміє ж Софі вдягнутися так, що її образ хочеться розглядати.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sophia Loren Restaurant (@sophialorenrestaurant)

«Софі завжди прекрасна всередині і зовні. Схоже, відкриття ресторану було просто фантастичним», «Велика Софі», «Захоплююсь Софі як актрисою. Але в її ресторан теж дуже хочеться потрапити», «Вона чудова, неповторна, завжди елегантна і сповнена життя», «Вічна леді кіно, найбільша у світі»– Коментують користувачі фото з відкриття ресторану Софі Лорен.

Читайте також:  22 мільйони передплатників побачили Сальму Хайєк без макіяжу і ахнули

Вік дається взнаки

На заході Софі Лорен була у компанії своїх рідних. Під руку актрису вів її син Карло. Також поряд були онуки знаменитості Беатріс та Вітторіо. Звичайно, вік зірки дається взнаки. Софі вже складно довго ходити чи стоятиособливо коли у неї загострилися проблеми з артритом. Тому близькі на заході завжди були поруч, щоб у прямому значенні цього слова підтримувати Софі Лорен.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я