5 предметів у спальні, які заважають якісному сну

20

Здоровий сон – запорука відмінного настрою. Коли ми не можемо нормально виспатися, ми відразу ж відчуваємо, як сили залишають нас, а також стаємо нервовими. Які предмети, які знаходяться у спальні, можуть нам заважати відпочивати?

Механічні годинники

Здається, що їхнє цокання зовсім не чути, але наш мозок продовжує сприймати сторонній звук усю ніч. На ранок багатьох, хто спить в одній кімнаті з годинником, мучить головний біль. Заберіть цю тему, щоб не дратувати слух, пише Womahit.ru.

Яскраві деталі інтер’єру

Вони можуть чудово розбавити спокійну обстановку спальні, але на очі діють дратівливо, а якщо ви перед сном проводите в спальні кілька годин, то нервова система збуджується і заважає заснути. Замініть всі аксесуари на більш нейтральні, що не кидаються у вічі.

Безладдя

Навіть якщо вам здається, що хаос у квартирі зовсім не турбує, на підсвідомому рівні безладдя дратує, підвищує тривожність і, як наслідок, заважає заснути. Намагайтеся, щоб речі в спальні лежали на своїх місцях, тоді очі не дратуватимуться, а ваш настрій погіршуватиметься перед сном.

Безліч рослин

Велика кількість рослин допомагає виробленню кисню, але, якщо домашні джунглі забувати протирати, то на їх листі накопичується пил: вона заважає нормально дихати вночі. Хтось прокидається від чхання, інші не можуть заснути від першіння у горлі. Ідеальний варіант для кімнати, де ви спите – сукуленти та каланхое. Вони не накопичують пилу, але очищають повітря.

Стара подушка

Згодом наповнювач навіть найякіснішої подушки змінюється, а отже, сам предмет стає незручним. Крім того, в ній можуть з’явитися мікрокліщі, що викликають алергію та подразнення. Міняти подушку рекомендується не рідше, ніж раз на півтора роки. Якщо використовувати її довше, то голова та хребет не отримають потрібної підтримки.

Читайте також:  Користь та шкода кавуна: скільки в ньому калорій і кому його їсти не можна

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я