Як Дуейн Джонсон віддячив людині, яка допомогла йому, коли актор був бездомним

118

Коли йдеться про Дуейна Джонсона, одразу представляєш одного з найоплачуваніших акторів Голлівуду. Але багато років тому цей величезний успіх не був реальністю актора. Дуейн Джонсон у юності разом зі своєю родиною ледве зводив кінці з кінцями. На щастя, на своєму шляху він познайомився з неймовірними людьми, які допомогли йому досягти успіху. І це історія про те, як він зустрів одного з них.

Дуейн Джонсон у юності пережив важкий час

Коли Джонсон був підлітком, як він згадує, фінансове становище його сім’ї було не в кращому стані. «Часи були важкі. Ми щосили намагалися, щоб на нашому столі була їжа, як багато сімей тоді і багато сімей зараз».

Особливо важкий час сім’я пережила, коли Дуейн та його мама приїхали до їхнього дому та виявили повідомлення про виселення на двері із зачиненим замком. Вони навіть увійти не могли. Їм не було де спати! Після цієї неприємної події Дуейна відправили літаком у Нешвілл, штат Теннессі, щоб він міг пожити зі своїм батьком.

Коли Джонсон приїхав до Теннессі, він швидко зрозумів, що з батьком не житиме. Його дав притулок друг батька Бруно. І цього чоловіка Дуейн навіть не знав. «Бруно міг і повинен був сказати ні, я не візьму якусь дитину, яку не знаю. Але він цього не зробив», – Згадує актор. Добродушний чоловік навіть віддав підлітку останні 40 доларів, щоб той міг купити свою першу машину. Так і почалася багаторічна дружба.

Джонсон почав свою кар’єру як професійний борець: стопами батька

Батько Дуейна Роккі Джонсон був відомим борцем. Але прагнення та цілі його сина полягали в тому, щоб стати професійним футболістом. «Моє життя було сповнене найсміливіших поворотів», – Одного разу написав Дуейн у своїх соціальних мережах. Через травму Джонсон перестав займатися спортом і його виключили з НФЛ.

Читайте також:  З якими бідами боровся Вахтанг Кікабідзе останні 10 років свого життя

Без професійної футбольної кар’єри у Джонсона не було багато можливостей заробити гроші, тому він все ж таки попросив батька навчити його мистецтву боротьби. Коли Дуейн був готовий, він вступив у Всесвітню федерацію боротьби. Після багатьох років старань та зусиль і з’явилося його знамените прізвисько «Скеля». Джонсон зміг зробити фурор, а його візитною карткою стало загрозливе підняття правої брови.

Вихід на великий екран

Дуейн Джонсон вперше відчув смак голлівудської слави, коли знявся у блокбастері “Мумія повертається” Після цього він з’явився у фільмі “Цар скорпіонів”, також став частиною франшизи “Форсаж”.

В останні роки актор досяг того рівня слави, на який він, ймовірно, не очікував. Він став великою зіркою бойовиків, яку шукав Голівуд. Зараз актору та його мамі взагалі не потрібно турбуватися про гроші причому на все життя.

Успішний Дуейн не забув від тих, хто йому допоміг

Як згадував знаменитий актор у соцмережах, саме цей Бруно був одним із тих, хто допоміг йому «змінити траєкторію». Чоловік дав тоді підлітку шанс змінити своє майбутнє.

У дуже емоційному відео, яке Дуейн Джонсон розмістив у своїх соціальних мережах, він хотів зробити Бруно великий сюрприз, подарувавши йому нову вантажівку. «Оскільки ви допомогли мені купити мою першу машину — я подумав, що зможу віддячити вам», – сказав актор. Джонсон також додав обіцянку наприкінці: “Коли ви будете готові відійти від справ, ви просто скажіть”.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dwayne Johnson (@therock)

Чи подобається тобі Дуейн Джонсон як актор? А що думаєш про його моральні якості? Поділися з нами в коментарях.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я