ТОП подарунків на цьогорічні зимові свята: поради рівнянам

53

У час повномасштабної війни тішити рідних та коханих подарунками теж потрібно. Адже життя триває.

Ми підготували список подарунків, які б ви могли презентувати на свята-2022-2023.

Павербанк – портативний акумулятор сьогодні як ніколи актуальний подарунок. Тому що в періоди відключення світла складно зарадити свої гаджети. А павербанк дозволить підтримувати заряд вашого телефона довше.

Ліхтарик – кишеньковий чи налобний, більш чи менш потужний – обирати лише вам. Наразі ліхтарики користуються широкою популярністю. Знову ж таки “завдяки” відключенню світла.

Свічки – ароматичні, масляні чи навіть прості парафінові церковні свічки стануть зараз у пригоді. Часті відключення електроенергії дозволять свічкам влаштувати романтику вдома, дати світла вашому приміщенню та пережити ці непрості часи.

Рукавички – гріти руки потрібно будь-якої зими, а цієї непростої – й поготів. Не хвилюйтеся, які б рукавички ви не обрали, вони точно сподобаються людині, якій ви їх даруєте.

Радіо на батарейках – незамінний пристрій, якщо у вас вимкнули і світло, і зник зв’язок. Повертаємося до колишніх методів отримання інформації.

Ковдра – теплий і корисний подарунок взимку 2022-2023 рр. Думаємо, не варто пояснювати, які переваги цієї речі зараз.

І завжди можна та й треба задонатити ЗСУ. Це подарунок не лише собі, близьким, а й Україні. Таким чином ми наближаємо перемогу разом. Шукайте в соцмережах збори для допомоги армії, таких зараз багато.

Читайте також:  Рівненські актори зібрали півмільйона гривень на гривень: стільки ж театру не вистачає до повної суми

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я