Салах і Клопп публічно посварилися

15
Вест Хем

«Вест Хем» зіграв унічию з мерсисайдцями, воскресивши спогади про їхнє легендарне кутове з «Барселоною».

Так склалося до 35 туру АПЛ, що «Ліверпуль» практично втратив шанси на титул. І, здається, це чудово вдарило по команді. Тим більше, що місце в Лізі чемпіонів майже гарантоване. На цьому фоні команда Юргена Клоппа зустрічалася з “Вест Хемом”, який рубається за влучення в єврокубки. Якщо «Сіті» виграє у «МЮ» у фіналі Кубка Англії, то п’яте та шосте місця даватимуть путівку до Ліги Європи, а сьоме – до Ліги конференцій.

«Ліверпуль» вийшов на матч у Лондоні без кількох лідерів – Мохамеда Салаха, Дарвіна Нуньєса та Домініка Собослаї. Внаслідок атаки гостей у першому таймі періодично завершував Харві Елліотт, у якого не виходило нормально пробити по воротах. Хоча ініціативою «Ліверпуль», безперечно, володів. “Вест Хем” регулярно грає на контратаках і тим більше став так діяти проти топ-клубу. До того ж попереду у команди є Майкл Антоніо, який чудово ставить корпус, чіпляючись за м’яч. А ще є Мохаммед Кудус, який може втекти на просторі за рахунок дріблінгу.

Все йшло до того, що Ліверпуль відкриє рахунок. Гості тільки через маленький офсайд втратили пенальті, а на 40-й хвилині Луїс Діас пробив у ближню штангу. Однак перед перервою вперед таки вийшли господарі. Вони більшу частину матчу не поспішали, оскільки нічийний рахунок з таким суперником для них був непоганий. Але на 43-й хвилині «Вест Хем» так швидко розіграв кутовий, що у штрафному майданчику одразу п’ятеро футболістів «Ліверпуля» розвели руками.

Так само якраз «Ліверпуль» забив «Барселоні» легендарний гол у Лізі чемпіонів. Тільки тут була проміжна передача на Кудуса, який зробив асист на голову Джаррод Боуен. До речі, він заробив цей кутовий. Вкотре цього сезону «Ліверпуль» пропустив першим. Однак одразу після перерви відігрався. Цікаво, що майже в центрі штрафного майданчика опинився лівий захисник Ендрю Робертсон. Саме він і зрівняв рахунок.

Читайте також:  «Ліверпуль» проведе парад прощання з Клоппом, лише якщо виграє АПЛ

І ось тоді «Ліверпуль» справді придавив суперника. Статистика другого тайму вражає. За 30 хвилин після перерви володіння «Ліверпуля» склало 70%, а рахунок за ударами – 13:2 на користь гостей. У цей же відрізок вмістився дивовижний гол. Коді Гакпо забив після трьох рикошетів суперників. Коли ви востаннє таке бачили?

«Ліверпуль» цього сезону часто перевертав матчі і зараз знову з 0:1 зробив 2:1 на свою користь. Щоправда, перемогти все одно не вдалось. Відразу після потужного відрізку «Ліверпуля» рахунок зрівняв Антоніо з навісу Боуена – 2:2. А момент, що найбільше запам’ятався в час, що залишився – це навіть не удари Нуньєса або Гакпо, а сварка Салаха і Клоппа на брівці. Перед тим, як нападник вийшов на поле, тренер щось йому сказав. У відповідь єгиптянин почав обурюватись і розмахувати руками. Можливо, футболіст розраховував вийти на поле раніше, ніж на 89 хвилині.

Не таке прощання з Клоппом розраховували фанати.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я