Розбірки екс-подружжя «Джолі хоче висмоктати з Пітта всі гроші»

11
Бред Пітт & Анджеліна Джолі

Як стало відомо, Джолі і Пітт продовжують розбірки. Що цікаво, розлучитися знаменитості вирішили ще вісім років тому. Проте про завершення судових засідань не йдеться. Що ж досі не можуть поділити Анджеліна і Бред, ти дізнаєшся в нашому матеріалі в найближчі кілька хвилин.

Джолі та Пітт продовжують розбірки

Мабуть, варто відразу відзначити один цікавий факт. Бачиш, довгі роки екс-подружжя боролося за опіку над дітьми. На жаль, це питання зійшло нанівець саме собою. Адже трьом зі спадкоємців знаменитостей уже виповнилося 18 років. До числа повнолітніх незабаром приєднається і Шайло. Але чому ж у такому разі Джолі та Пітт продовжують розбірки?

Анджеліна Джолі

Насправді відповідь дуже проста. Річ у тім, що колишні чоловік і дружина досі не вирішили питання про виноробню Miraval. Ба більше, в хід ідуть усі можливі й неможливі засоби. Так, нещодавно журналісти дізналися, що сторона Анджеліни звинувачує Бреда у фінансовій стороні питання. Мовляв, зірка “Трої” навмисно затягує процес, щоб виснажити банківські рахунки екс-дружини.

Щоправда, варто зазначити, що Пітт справно платить аліменти. Так, за роки з моменту розлучення в актора поменшало щонайменше 10 мільйонів доларів (близько 120 тисяч доларів щомісяця). Не варто забувати і про продаж 50 % частки виноробні. Адже, як відомо, на момент спільної покупки подружжя ціна Miraval становила всього лише 60 мільйонів доларів. Завдяки зусиллям і вкладенням Бреда вартість збільшилася майже втричі.

Бред Пітт

Рахунок не на користь Енджі

Загалом Джолі збагатилася на 100 мільйонів доларів. Однак її команда наполягає, що в усьому винен Бред. А щоб вивести колишнього чоловіка на чисту воду, Анджеліні необхідно порушити угоду про нерозголошення. “Пітт наполягав на ній, щоб приховати свою історію фізичного та емоційного насильства над Анджеліною та їхньою сім’єю”, – йдеться в заяві.

Читайте також:  Що таке криза середнього віку і чи всі через неї проходять

Анджеліна Джолі

А ось на думку інсайдерів, виглядає все рівно навпаки. “Енджі каже, що Бред хоче фінансово знекровити її. Але виглядає це так, ніби це вона висмоктує з нього всі гроші. По Пітту не скажеш, що він хоче знищити свою колишню. Навпаки, його дії виглядають так, немов він щосили намагається підтримати Енджі і допомогти їй фінансово, незважаючи на її мстивість”.

Викликає питання і нещодавня купівля Анджеліною унікального будинку на Мангеттені. Як відомо, будівля належала Енді Ворголу. А вартість однієї лише оренди була не менше 60 тисяч доларів на місяць. Сумніви виникають і у користувачів Мережі, які спостерігають за судовими розбірками екс-подружжя. Бачиш, за словами останніх, Джолі не схожа на ту, хто стане терпіти аб’юзера і любителя міцного протягом багатьох років.

Бред Пітт

Як би там не було, рахунок перемог у суді поки що зберігається за Піттом. Цікаво, чи дочекаємося ми закінчення всіх розглядів? А доти не залишається нічого іншого, окрім як терпляче спостерігати за подіями.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я