Рекомендації щодо вибору м’ясорубки Kenwood

7

Подрібнення м’яких продуктів, виготовлення фруктових, овочевих, ягідних соків і морсів, оброблення тіста для випікання та локшини — це далеко не повний перелік операцій, доступних за наявності м’ясорубки. Електромеханічний варіант пристрою дозволив максимально оптимізувати роботу цієї базової кухонної техніки.

Основні критерії підбору

Британська компанія з виготовлення побутового обладнання Kenwood із середини минулого століття лідирує на профільному ринку європейського континенту. Конструктори фірми механізували майже всі процеси, пов’язані з кухонним виробництвом. В Україні пристрої бренду також популярні, замовити оригінальні м’ясорубки Кенвуд можна в інтернет-магазині.
Основні параметри, на які слід акцентувати під час вибору моделі:

  1. номінальна та найбільша потужність;
  2. продуктивність;
  3. матеріал для виготовлення корпусу.

Ще під час купівлі електром’ясорубки Kenwood слід враховувати довжину кабелю, комплектацію насадками та додаткові можливості (автоблокування в разі перевантаження, функцію реверсу тощо).

Потужність, продуктивність, корпус

Продуктивність м’ясорубки — кількість подрібненого за одиницю часу. Що масштабніше готування, то продуктивнішою має бути техніка.
Номінальна потужність характеризує штатний режим роботи пристрою. Максимальна — визначає можливості функціонування виробу на пікових навантаженнях. Чим вищі показники, тим надійніша модель.
Оптимальні характеристики електром’ясорубки Кенвуд для сім’ї із трьох осіб:

  1. продуктивність: від 1 до 1,5 кг/хв;
  2. потужність максимальна/номінальна: (від 0,35 до 0,45 кВт)/(від 1,4 до 1,6 кВт).

Корпуси моделей виконують із металевого сплаву або харчового пластику. Перші оболонки більш стійкі до механічних впливів. Другі — легші й дешевші.

Популярні моделі бренду

За даними торговельних майданчиків, найчастіше українці віддають перевагу одношвидкісним шнековим м’ясорубкам із функцією реверсу, двосторонніми ножами. Трійка найпопулярніших побутових моделей Kenwood:

  1. MG516. Потужність приводу максимальна/номінальна: 1,6 кВт/0,45 кВт. Продуктивність: 1,5 кг/хв. Корпус: металевий. Габарити: 34,5×21×26,5 см, вага: 5,3 кг.
  2. MG510. Потужність приводу максимальна/номінальна: 1,6 кВт/0,45 кВт. Продуктивність: 2 кг/хв. Корпус: металевий. Габарити: 34,5×21×26,5 см, вага: 5,3 кг.
  3. MG360. Потужність приводу максимальна/номінальна: 1,4 кВт/0,35 кВт. Продуктивність: 1 кг/хв. Корпус: пластик. Габарити: 41×27,3×30,9 см, вага: 3,6 кг.
Читайте також:  Вибір гідравлічного обладнання: що необхідно враховувати

Моделі укомплектовані трьома перфорованими дисками для м’ясного та рибного фаршу. Діаметри отворів: 3 мм, 4,5 мм, 8 мм. Навантажувальні жерла, насадки, ножі виконані з нержавіючої сталі.

Електромеханічна м’ясорубка Кенвуд перебирає на себе всю трудомістку частину приготування страви. Кулінару залишається лише зловити натхнення й своєю кухонною творчістю дарувати радість близьким.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я